Aperitiv saleuri cu cascaval

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2017 | 4444 vizualizari

 

Foarte ușor de făcut și bune oricând și oricum...
Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 80 de saleuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 300 grame făină albă
  • 2 gălbenușuri
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • 150-200 grame cașcaval ras
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu cascaval:

Răzuiți fin cașcavalul.

Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged într-o foaie de 0,5 cm grosime.

Porționați aluatul în formele dorite, presărați-le cu cașcaval ras și puneți-le într-o tavă prevăzută cu hârtie de copt.

Dați tava la cuptor când este bine încins și apoi mai domoliți focul.

Când cașcavalul de pe saleuri s-a topit și rumenit frumos, scoateți tava din cuptor și puneți saleurile pe un platou. Pot fi servite deja.

TIPS-URI

1

Scoateți untul cu câtva timp înainte din frigider, ca să fie moale și ușor de încorporat.

2

Preîncălziți cuptorul înainte de a pune tava cu saleuri la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol