Aperitiv rulouri cu spanac si branza

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2017 | 7183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat congelat
  • o mana de spanac
  • 200 g branza rasa
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu spanac si branza:

Spalam spanacul si il lasam sa se usuce. Intindem foaia de aluat. Peste aluat, asezam uniform frunzele de spanac, apoi branza rasa. Rulam si apoi feliem ruloul.

Asezam feliile de rulou in tava cu hartie de copt si, cu ajutorul unei pensule, ungem fiecare bucata cu ou batut.

Introducem tava in cuptorul incins, pana se rumenesc. Eu am folosit mix de branza rasa de la Lidl.

Delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv torta Pasqualina