Aperitiv rulada de cascaval

de Lau in Dulciuri, 3 Sep 2017 | 3173 vizualizari

 

https://www.bucataras.ro/retete/rulada-de-cascaval-80452.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g cascaval
  • 1 cutie crema de branza
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei kapia
  • 100 g masline verzi umplute cu gogosar
  • 100 g muschi file
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Punem la fiert intr-o oala apa si cand incepe sa fiarba adaugam cascavalul cu tot cu ambalaj (pentru siguranta l-am pus intr-o punga care am legat-o bine)cca 20 min sau pana ce cascavalul este moale.

Pregatim folie alimentara, taiem ambalajul cascavalului,intindem cascavalul,adaugam cubulete de ardeii si cu ajutorul unui sucitor intindem cascavalul intr-o foaie de cca 30x20 cm si 3-5 mm grosime.

Adaugam feliile de muschi, ungem cu cream de branza,adaugam masline si cu ajutorul folie formam rulada bine stransa, o dam la rece cca 3 ore inainte de servire,

Este o rulada foarte buna si de efect.umplutura poate diferi de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort racoritor cu capsuni si ricotta