Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2017 | 4603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 1 ceapa medie
  • 150 g ciuperci
  • 4 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita unt pentru vasul de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci:

Speli dovleceii si ii tai cubulete. Ceapa si ciupercile le tai marunt, iar cascavalul il dai pe razatoare. Separat, mixezi ouale si adaugi smantana, apoi faina cernuta cu praful de copt, uleiul, sarea si piperul. Amesteci cu robotul de bucatarie, la viteza cea mai mica. Pui dovleceii, ceapa si cascavalul in bolul cu mixul de oua, adaugi patrunjelul si amesteci cu o spatula. Torni compozitia in tava unsa cu unt si o introduci in cuptorul preincalzit pentru de 45-50 de minute, la 180 grade C, pana ce placinta devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

07.03.2017, 14:27

Buna!

oanapl 1

07.03.2017, 14:47

PopescuIonel 1

07.03.2017, 19:28

Cel mai platit panel de sondaj din Romania
Pentru participare primeşti între 0.20€ si 2€ pentru un sondaj
Bonus la inregistrare 1,50 Euro
E simplu si gratis. inregistreaza-te aici http://bit.ly/2f21VUh

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crenvursti in foietaj