Intr-un bol cernem faina, facem o adancitura, pe margine adaugam sarea, iar in mijloc adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, zaharul, uleiul.
Incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios, acoperim cu un prosop si lasam sa dospeasca 30 min.
Intindem aluatul pe masa infainata, ungem cu untul (la temperatura camerei), impaturim in 3, lasam sa dospeasca pana ce isi dubleaza volumul.
Intindem aluatul pe masa infainata, ungem cu 1/2 din branza de burduf, impaturim in 3 si din nou intindem aluatul, ungem cu restul de branza, impaturim in 3.
Intindem aluatul intr-o foaie de cca 0,5 si taiem patratele de cca 6 cm.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu oul batut cu putin ulei de masline, presam susan, mac si dam la cuptorul incalzit pentru 15 -20 min, pana ce se rumenesc frumos.