Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2018 | 7051 vizualizari

 

Am făcut adeseori ouă umplute, cu diferite ingrediente, dar acum aceasta a fost comanda, cu pate din ficăței de pui, însă fără maioneză.
Din ingredientele de mai jos am făcut 4 ouă umplute (8 jumătăți).

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă fierte tari
  • 30 grame de unt
  • 125 grame ficăței de pui
  • 1/2 ceapă mare
  • 1 lingură de ulei de floarea soarelui
  • oregano măcinat
  • cimbru măcinat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui:

Se prepară pateul de ficăței de pui după cum urmează:

/www.bucataras.ro/retete/pate-din-ficatei-de-pui-85704.html

Se fierb 4 ouă tari, se lasă să se răcească, se curăță de coji și se taie în jumătăți.

Se răzuie gălbenușurile și se adaugă în pateul de ficăței de pui, după care se omogenizează bine compoziția.

Se lasă umplutura la frigider cel puțin 15 minute ca să se mai întărească untul, după care se pune într-un posh și se umplu jumătățile de ouă.

Se decorează cu: măsline, feliuțe de roșii, gogoșar, verdeață...

Se păstrează la frigider, până ce se servește.

TIPS-URI

1

La prepararea pateului curățați bine ficățeii de nervuri și de fiere, ca să nu dea un gust amar preparatului.

2

Nu prăjiți prea tare ficățeii, ca să nu devină amari.

3

Ingredientele trebuie mixate bine, pentru a rezulta o pastă fină.

4

Păstrați preparatul la frigider, până ce se servește.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza