Aperitiv oua umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 3326 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ciupercă mare
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de piept de pui gătit (fiert,fript etc)
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 sfeclă roşie mică
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ouăle se fierb tari. Se curăţă de coajă şi se pun într-un castron în care am ras fin sfecla roşie crudă. Se lasă acoperite de sfeclă pentru 10 minute.

 Se scot, se clătesc cu apă rece şi se taie în jumătate.

 Gălbenușurile le sfărâmăm cu furculiţa şi le amestecăm cu restul ingredientelor mărunţite.

 Se pune maioneza, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se omogenizează totul şi se umplu jumătățile de ouă.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval