Aperitiv oua umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 3601 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ciupercă mare
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de piept de pui gătit (fiert,fript etc)
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 sfeclă roşie mică
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ouăle se fierb tari. Se curăţă de coajă şi se pun într-un castron în care am ras fin sfecla roşie crudă. Se lasă acoperite de sfeclă pentru 10 minute.

 Se scot, se clătesc cu apă rece şi se taie în jumătate.

 Gălbenușurile le sfărâmăm cu furculiţa şi le amestecăm cu restul ingredientelor mărunţite.

 Se pune maioneza, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se omogenizează totul şi se umplu jumătățile de ouă.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura orez cu legume si ciuperci