Aperitiv oua umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 3555 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 1 ciupercă mare
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de piept de pui gătit (fiert,fript etc)
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 sfeclă roşie mică
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute:

Ouăle se fierb tari. Se curăţă de coajă şi se pun într-un castron în care am ras fin sfecla roşie crudă. Se lasă acoperite de sfeclă pentru 10 minute.

 Se scot, se clătesc cu apă rece şi se taie în jumătate.

 Gălbenușurile le sfărâmăm cu furculiţa şi le amestecăm cu restul ingredientelor mărunţite.

 Se pune maioneza, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se omogenizează totul şi se umplu jumătățile de ouă.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar