pranzul a trecut dar sunt perfecti atat pentru pranz cat si pentru cina,alaturi de un gratar si o salata sau niste muraturi...au un gust nemaipomenit....
Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si legume deshidratate, timp de 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa, la foc mic. Ii scoatem intr-o sita si ii lasam la scurs.
Radem cascavalul pe razatoarea mare.
Ungem un vas termorezistent cu unt si punem jumatate din cartofi, presaram cu condimente pentru cartofi si putin rozmarin uscat, apoi punem parmezan si putin cascaval. Continuam cu cartofi, condimente, parmezan si cascaval. Deasupra punem din loc in loc unt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos cascavalul (cam o ora dureaza in vasele de ceramica,in cele obisnuite mai putin).
Servim cald.
1
daca nu avem condimente de cartofi,punem un amestec de coriandru,cimbru,boia dulce,piper,ghimbir