Aperitiv langosi cu branza sarata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 2696 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri pline smantana 20 g drojdie
  • 3 linguri ulei 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 150 g branza de oi
  • 100 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Intr-un bol, adaugam faina, facem o adancitura si in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, 1 lingura faina si putin lapte cald, amestecam bine, dupa care lasam la dospit 15 min.

Dupa cele 15 minute, adaugam smantana, sarea si treptat laptele caldut, framantam un aluat omogen pe care, la final, il vom framanta cu uleiul.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Umplutura

Branza de oi o sfaramam bine, adaugam cascavalul ras si amestecam bine. Pe masa unsa cu ulei, intindem aluatul in foaie dreptunghiulara, taiem patrate, iar in mijloc, adaugam cate o lingura de umplutura. Impaturim si le intindem din nou cu sucitorul (doar daca dorim).

Le prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde