Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2017 | 5605 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • cca 200 gr. telemea de oi
  • 1-2 linguri smantana
  • 80-100 ml ulei
  • 1 ou
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Foile de placinta la temperatura camerei, se desfac din ambalaj si se asaza pe masa de lucru.

Telemeaua se trece prin razatoare, apoi se amesteca cu smantana.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Ungem fiecare foaie cu ulei, asezam la baza foii, un strat de crema de branza (de grosimea unui deget), impachetam lateralele catre interior sa nu se scurga umplutura in timpul coacerii, apoi rulam foile cat mai strans.

Ungem cu ou batut, presaram susan si dam la copt pana devin aurii si crocante.

Se servesc fierbinti sau reci, sunt la fel de grozave!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in foietaj