Aperitiv cu vinete si fasole rosie

de aziz in Mancaruri de post, 17 Iul 2011 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o cana de fasole rosie
  • o ceapa
  • putin ardei verde iute
  • usturoi
  • chilli
  • o frunza ,doua de salvie
  • camun(cumin,chimen)
  • patrunjel verde tocat
  • cateva linguri ulei de masline
  • pasta de tomate 4-5 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete si fasole rosie:

    Punem fasolea la fiert cu putina sare; dupa ce da cateva clocote aruncam apa si punem alta si din nou la fiert,putem repeta de cateva ori.Va trebui sa aveti apa calda la indemana pentru schimbat.Eu am pus vinete coapte, daca doriti puteti face si cu vinete proaspete taiate cubulete si prajite.Ceapa se taie pestisori si se pune la calit .Adaugam si usturoiul apoi vinetele ,pasta de tomate ,ardeiul iute verde si fasolea bine fiarta.Condimentam cu putin camun(cumin,chimen)ceva chilli uscat,o frunza doua salvie si lasam sa se intrepatrunda ;la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat.

In momentul servirii adaugati un strop ulei de masline,serviti cu pita proaspata sau o puteti rumeni putin la grillul de la cuptor.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de legume