Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2013 | 20893 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.11.2013, 19:43

CookieMonster 1

22.11.2013, 19:53

interesant, nu am mancat pana acum limba ded porc

Panacris 1

22.11.2013, 19:56

Cred că o să prestez și eu sâmbătă

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Andreea incearca cu incredere,limba de porc ca si carne are o textura moale, frageda...

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Cristina sper sa-ti placa! Multumesc!!

deyutzky 1

22.11.2013, 20:15

MIUTA 1

22.11.2013, 20:18

Bya Ralu 1

22.11.2013, 20:47

cred ca e super,da pana fierb eu limba dureaza 5 oreunde-i laura cu oala ei sub presiune)

Rocsi 1

22.11.2013, 21:01

Arata bine de tot

Dana_Retetegg 1

22.11.2013, 21:13

laura_n 1

22.11.2013, 21:14

mie imi place limba...facuta altfel )

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 23:06

arata bine !

roxana_simona 1

23.11.2013, 00:16

super

Lia_ 1

23.11.2013, 05:18

vaaai ce amintiri de pe vremea cand mancam porc

Teo 1

24.11.2013, 19:32

haioasa tare!

diaconta 1

25.11.2013, 18:49

N-am mancat niciodata limba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fornetti cu gogosari