Ideea acestui aperitiv ii apartine in totalitate mamei mele.Eu nu sunt prietena buna cu ficatul,dar pot sa spun ca ,pregatit in felul asta,este minunat.
Ficatul se spala si se curata de pielite.Jumatate din cantitate se pune la fiert in apa cu putina sare.
Orezul il fierbem in apa cu putina vegeta.Fierbem si 5 oua,celelalte trei le vom folosi crude.
Ficatul fiert dar si cel crud il taiem bucati mici.Ceapa uscata se taie marunt si se caleste cu putin ulei.Se adauga ficatul,orezul si verdeata.Apoi se pun si ouale fierte taiate bucati mai mari,amestecand usor.
Cele trei oua ramase le batem putin si le punem in coompozitie.Potrivim de sare si piper.
Punem compozitia intr-o tava de chec,in care am pus in prealabil hartie de copt.
Lasam la cuptor pentru 45 de minute.Feliem abia dupa ce s-a racit de tot .