Aperitiv cu emmentaler de la Delaco

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 4877 vizualizari

 

Un aperitiv interesant, o combinatie reusita dintre branza, nuci, migdale, struguri si masline. Se serveste cu un vin rose in stil frantuzesc.

 

INGREDIENTE

  • emmentaler Delaco
  • struguri albi, rosii
  • nuci, migdale
  • betisoare tip frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu emmentaler de la Delaco:

Feliem branza emmentaler cubulete. Spalam boabele de struguri si le stergem de apa. Asezam cubuletele de emmentaler si strugurii pe o tava alaturi de nuci si migdale care pot fi prajite un pic mai mult. Servim cu un pahar de vin rose. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu emmentaler de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Delaco cu leurda