Aperitiv cu emmentaler de la Delaco

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 5047 vizualizari

 

Un aperitiv interesant, o combinatie reusita dintre branza, nuci, migdale, struguri si masline. Se serveste cu un vin rose in stil frantuzesc.

 

INGREDIENTE

  • emmentaler Delaco
  • struguri albi, rosii
  • nuci, migdale
  • betisoare tip frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu emmentaler de la Delaco:

Feliem branza emmentaler cubulete. Spalam boabele de struguri si le stergem de apa. Asezam cubuletele de emmentaler si strugurii pe o tava alaturi de nuci si migdale care pot fi prajite un pic mai mult. Servim cu un pahar de vin rose. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu emmentaler de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiropitakia cu pesto de menta