Aperitiv cu brie si bacon

de AnaDavid in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2017 | 2312 vizualizari

 

Indiferent dacă este micul dejun sau gustare, picnic sau bufet, acest tip de preparat este perfect, doar un pic de fantezie și masa se transformă într-o grădină plină de culori și arome.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de piine la alegere
  • 25 gr unt
  • 4 felii de bacon
  • 100 gr brie
  • 2 frunze de salata eisberg
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu brie si bacon:

Rețeta va fi mai bună dacă folosiți bagheta franceză, dar puteți folosi și pâine rustică, dar și albă.

  • Să prăjim pâinea
  • În tigaie sau plita punem feliile de bacon pe foc mediu și intorcem in continuare până când sunt crocante. Puneți-le peste hârtia de bucătărie pentru a pierde tot excesul de grăsimi.
  • Puneți un voal de unt peste paine cât este încă calda.
  • Asteptam să se răcească și adaugam salata
  • Tăiați brie în 8 felii și le puneti peste salată.
  • Tăiați baconul rece în fasii cat mai subtiri și le adaugati peste brie.
  • putin piper deasupra si pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu brie si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ficat de pui