va las sa va ploua in gura :))
pt salata:
pt blatul verde:
pt umplutura blatului verde:
Facem prima data blatul verde.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt.
Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn
Intindem aluatul in tava si dam la cuptor 15-20 min avand grija sa nu se rumeneasca blatul.Il lasam doar atat cat sa se intareasca.Scoatem blatul il lasam la racit iar apoi il taiem in 3 fasii egale
Pregatim umplutura pt blat.Facem o crema din branza amestecand ambele feluri de branza si adaugam si smantana si sarea.Ciupercile le scurgem de zeama si le taiem cat mai marunt.Le adaugam in crema de branza.
Curatam morcovii.Il dam pe razatoarea mica.Punem razatura intr-un bol.Adaugam sos de salata si sare.
Ardeii ii taiem in jumatati si ii umplem cu salata de morcov
Umplem si blatul de spanac cu crema de branza.Blat-crema-blat crema-blat
Ca decor am folosit ketchup si sos tartar
E un aperitiv sanatos si delicios!Pofta buna!