Foarte gustoase și de efect, aceste briose aperitiv, pot fi servite, atât calde cât și reci și, mai ales, pot fi luate la pachet.
Topim untul într-o tigaie încăpătoare și adăugăm legumele congelate.
Le lăsăm să se decongeleze, amestecându-le ușor, pe foc, apoi le lăsăm la răcit.
Tăiem mușchiulețul în cuburi, iar cașcavalul îl răzuim.
Amestecăm ouăle cu un praf de sare, unul de piper, puțin cimbru uscat și puțin busuioc. Adăugăm iaurtul și omogenizăm compoziția.
Încorporăm făina cernută împreună cu praful de copt.
Lăsăm compoziția10-12 minute, la odihnit, apoi încorporăm în ea: 2/3 din cașcavalul ras, mușchiul de porc și legumele cu sosul lăsat în tigaie. Nu le scurgem, că e tare gustos sosul.
Omogenizăm bine compoziția, umplem cu ea formele de brioșe și le așezăm într-o tavă de cuptor.
Coacem brioșele aperitiv pentru 35-40 de minute, la 180 de grade, în cuptorul preîncălzit, în prealabil.
În ultimele 5 minute, le scoatem din cuptor și presărăm peste ele restul de cașcaval ras și semințe de chimen.
Le lăsăm să se tempereze în forme, pentru a nu se deforma, apoi le putem servi simple, sau cu diverse sosuri.