Briose aperitiv

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 5078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 150g cascaval
  • 150g salam
  • 150g carnati afumati
  • 100g masline
  • 1 lingura de porumb dulce
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

  1. Taiem cubulete mezelurile, cascavalul si maslinele.
  2. Adaugam ouale peste ele si amestecam bine.
  3. Praful de copt il amestecam cu faina, pe care o punem peste amestecul de mezeluri si oua.
  4. Adaugam porumbul si ardeiul taiat cubulete. Potrivim de sare si piper.
  5. Amestecam si rasturnam compozitia intr-o tava, tapetata cu hartie de copt.
  6. Dam la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, la o temperatura de 180 grade.
  7. Le putem servi calde dar sunt excelente reci!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan