Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2020 | 3450 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 rotita branza l'ortolan (sau camembert)
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 catel usturoi
  • rozmarin
  • 100 g jambon
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj:

Rotita de branza o crestam putin cu cutitul (nu taiem), adaugam bucati de usturoi si crengute de rozmarin.

Imbracam rotita cu felii de jambon.

Asezam branza in mijlcoul aluatului si impachetam aducand maringinile una peste alta, lipim bine colturile.

Asezam rotita in tava tapetata cu hartie de copt,crestam putin aluatul si ungem cu oul batut.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos (la 200 grade C, cca 20 min)

O servim calda, (dar este foarte buna si rece)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui