Mic dejun....cu dovlecel

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 5332 vizualizari

 

Asa cum am mai spus,micul dejun e masa importanta pentru mine,imi asigura energia necesara peste zi.Tare-mi place cand la piata apar "prospaturile",asa ca acum am ales dovlecelul.

 

INGREDIENTE

  • dovlecel
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun....cu dovlecel:

Dovlecelul se taie felii si se presara cu putina sare.Se lasa sa stea pana se inmoaie,apoi se scurge lichidul lasat.

Feliile de dovlecel se  trec prin faina,apoi prin ou si pesmet si se prajesc in ulei.Imi place sa folosesc si pesmet,astfel este mai crocant.

Dovlecelul pane l-am insotit cu niste rosii umplute cu salata de vinete si felioare de muschi tiganesc,dar si o salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun....cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

diaconta 1

14.05.2011, 23:10

Mih si nu-i dulce

diaconta 1

14.05.2011, 23:11

Mihaela,cred si eu si mie mi s-a facut din nou pofta cand am vazut piata plina si sunt atat de proaspeti inca

adry88 1

03.06.2011, 15:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu cascaval