Aperitiv bilute fantezie

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2020 | 2780 vizualizari

 

Buna atât pt pitici cat si pt adulți...frumoase si delicate

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza făgăraș
  • 1 lingura cu vf cu smantana grasa
  • 250 g telemea tare de vaca
  • 200 g cașcaval
  • Partea alba de la 4 fire de ceapa verde
  • Piper
  • Sare
  • Marar si pătrunjel
  • Codițe verzi de ceapa
  • Telemea rasa pt tavalit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bilute fantezie:

Telemeaua si cascavalul le dăm pe razatoarea măruntă. Tocam partea alba de la ceapa verde cat mai mărunt. Punem într-un bol fagarasul, telemeaua, cascavalul, piper, ceapa, smantana, sara daca mai este nevoie si amestecăm bune ca sa se omogenizeze.

Luam ghemotoace din compoziție si formam bilute. 

Unele le tavalim prin telemea rada si altele prin combinație de verdeata( pătrunjel, marar si codițe de ceapa )

Le așezăm frumos pe platou si dam la rece pana la servire. 

 

TIPS-URI

1

Pot fi tavalite prin boia dulce sau seminte de susan

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bilute fantezie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute preparate la cuptorul cu halogen