Aperitiv bilute din cartofi cu bacon

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2017 | 4256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g cartofi
  • 3 lg ceapa verde
  • 150 g bacon Cris-Tim
  • 80 g cascaval
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bilute din cartofi cu bacon:

Cartofii se fierb cu coaja, timp de 1 ora si 30 minute, apoi se lasa la racit.

Baconul se taie in patratele si se prajeste in putin ulei, cateva minute, pe ochiul mic.

Se paseaza cartofii, se amesteca cu sare (cat luati intre trei degete, de doua ori, nu mai mult pentru ca baconul acesta este sarat), ceapa taiata rondele si baconul prajit.

Se taie cascavalul in cubulete. Se fac galuste din compozitia de cartofi si se pune cate un cubulet de cascaval in interior. Se fac 18 bilute care se dau prin ou batut si apoi prin pesmet. Se pun in tava si se introduc in cuptorul preincalzit, pentru 40 minute, la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bilute din cartofi cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu telemea