Andive umplute cu ton

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2013 | 3705 vizualizari

 

Un aperitiv de care m-am indragostit :)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc andive,
  • o conservă ton bucăți,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • frunzulițe de pătrunjel proaspăt.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu ton:

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)
Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți. Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie. Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul. Împărțim tonul în mod egal în foile de andive. Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel. Și gata aperitivul nostru. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lau 1

23.01.2013, 22:12

place

adry88 1

24.01.2013, 09:30

foarte bune

elucubratiiculinare 1

24.01.2013, 20:03

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu branza si marar