Andive umplute cu sfecla rosie

de Tabita _ in Salate, 20 Feb 2013 | 4962 vizualizari

 

Andiva, denumita si 'aurul alb', este cunoscuta pentru numeroasele ei beneficii.

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva
  • 1/2 sfecla rosie mica
  • 1/2 portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu sfecla rosie:

Andiva se curata de frunzele exterioare, se trece printr-un jet de apa, doar cateva secunde, altfel devine amara.

Se rade sfecla rosie pe razatoarea mica sau se toaca la robotul de bucatarie. Se umple andiva cu sfecla rosie. Se stoarce portocala si se stropeste pe deasupra cu sucul de portocala.

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu un sandwich. Mie imi place combinatia asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

20.02.2013, 17:58

Tabita _ 1

20.02.2013, 18:07

Multumesc gaby
Multumesc Motan

mihaelar63 1

07.04.2013, 20:47

Atat de simplu de preparat !!! Aciditatea la sfecla o da portocala , dar si fara sare ?
De fapt am mai baut suc de sfecla , are sodiu si nu am simtit ca ar trebui sare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu mar, telina, sfecla, morcov si lamaie