Andive umplute cu sfecla rosie

de Tabita _ in Salate, 20 Feb 2013 | 5346 vizualizari

 

Andiva, denumita si 'aurul alb', este cunoscuta pentru numeroasele ei beneficii.

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva
  • 1/2 sfecla rosie mica
  • 1/2 portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu sfecla rosie:

Andiva se curata de frunzele exterioare, se trece printr-un jet de apa, doar cateva secunde, altfel devine amara.

Se rade sfecla rosie pe razatoarea mica sau se toaca la robotul de bucatarie. Se umple andiva cu sfecla rosie. Se stoarce portocala si se stropeste pe deasupra cu sucul de portocala.

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu un sandwich. Mie imi place combinatia asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

20.02.2013, 17:58

Tabita _ 1

20.02.2013, 18:07

Multumesc gaby
Multumesc Motan

mihaelar63 1

07.04.2013, 20:47

Atat de simplu de preparat !!! Aciditatea la sfecla o da portocala , dar si fara sare ?
De fapt am mai baut suc de sfecla , are sodiu si nu am simtit ca ar trebui sare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata MIMOZA