Ananas cu sos caramel

de alldaycooking in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 6795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas
  • 12 linguri de fructoza (zahar)
  • 1 cubulet unt
  • nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas cu sos caramel:

Ananasul se curata si se feliaza. Intr-o tigaie am presarat fructoza si am lasat la foc mic pentru a se carameliza. In momentul cand fructoza s-a topit fara a incepe sa se inchida la culoare, am adaugat ananasul. Am lasat fiecare felie de ananas cate 3 minute pe fiecare parte sa se inmoaie putin. Am scos ananasul pe farfurie, iar in tigaia cu caramel am adaugat cubuletul de unt. Am presarat nuca peste ananas si apoi am turnat sosul de caramel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas - Deliciu aromat pentru ocazii speciale