Aloo Tikki, chiftelute indiene de cartofi

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2012 | 7076 vizualizari

COMENTARII (17)

Alinutza80 1

29.10.2012, 21:18

diaconta 1

29.10.2012, 21:19

o reteta interesanta

Lau 1

29.10.2012, 21:35

interesant

Panacris 1

29.10.2012, 21:39

Interesant

Rocsi 1

29.10.2012, 22:40

Ce bine arata

simo_brkic 1

29.10.2012, 22:49

interesant si cu siguranta f bun!!!mmmmmm

Mihaela11_jo 1

29.10.2012, 22:49

Foarte aromate si apetisante

Bya Ralu 1

29.10.2012, 22:51

ce bun

ANNA_46 1

30.10.2012, 00:17

Cred ca sunt tare bune

adry88 1

30.10.2012, 08:48

trebuie sa fie bune

LUK 1

30.10.2012, 09:07

ce de condimente...cred ca a iesit ceva gustos

MotanLaOale 1

30.10.2012, 09:17

Sim0na 1

30.10.2012, 10:09

tare gustoase trebuie sa fie

laura_n 1

30.10.2012, 13:03

mama, ce as musca dintr-una

MIUTA 1

30.10.2012, 13:54

Cred ca sunt tare bune

andreea_angelo 1

13.11.2012, 14:23

interesanta reteta,am sa incerc si eu pt ca chiar imi place cum arata!!!bravooo

sebirizescu 1

06.01.2013, 22:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi