Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 4157 vizualizari
Angelina_Elena 1
Bunica 1
Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd
Dana_Retetegg 1
Panacris 1
Geanina87 1
MotanLaOale 1
Bya Ralu 1
bun bun
Lau 1
vin la masa
adasev12 1
Rocsi 1
Bun
xana 1
Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:05
la 05:59
ieri la 13:19
ieri la 11:08
pe 24.09 la 07:11
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
liana_geicu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
DulciuriSiNuNumai 1
novembber 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!