Acordeon cu sunca si dovlecei

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2017 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mediu taiat felii
  • felii de sunca
  • felii de cascaval ( cu miez de nuca am avut eu )
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper macinat
  • rosii cherry
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acordeon cu sunca si dovlecei:

Feliile de dovlecel, sunca si cascaval se asaza pe cant, alternativ, in tava. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper. 

Asezam rosii cherry pe toata suprafata si dam la cuptor pana se coc legumele si sunca, se topeste cascavalul si miroase bine in bucatarie.

In loc de rosii cherry, cred ca ar arata mai bine cu o rosie taiata felii.

Mancarea ar fi trebuit sa arate ca un acordeon, dar mie nu mi-a iesit. Mi-ar fi trebuit o tava rotunda si a mea a fost patrata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu am dat cantitati pentru ca am pus felii, pana s-a umplut vasul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Acordeon cu sunca si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.