Pentru o salata la borcan perfecta trebuie sa tii cont de o regula simpla: ordinea ingredientelor: pui la baza borcanului dressingul, apoi legumele sau ingredientele care nu se inmoaie asa usor si deasupra salata sau legume moi. In rest, lasa-ti imaginatia sa zboare si combina tot ce iti place!
Cele trei variante de azi sunt: Salata cu ton, legume proaspete si un dressing de mustar, salata cu pui colorata si dressing de iaurt si salata greceasca cu branza fetta si dressing de otet balsamic.
Asa cum am spus, incepe cu dressingul. Amestea bine intr-un bol mustarul, uleiul de masline si otetul, pune sare si piper dupa gust, mararul tocat si pune dressingul in borcan
Adauga apoi pe rand maslinele feliate, ouale de prepelita taiate pe jumatate, bucatile de ton, rosiile cherry taiate, ceapa verde taiata rondele si deasupra frunzele de salata rupte bucati.
Asta e tot! cand vrei sa o mananci agiti pur si simplu borcanul si dressingul va imbraca toate ingredientele si tu o sa ai salata cu ton perfecta!
Am promis 3 salate asa ca o s-o facem acum pe cea cu pui: ai nevoie de o mana de frunze baby spanac, 200 gr piept de pui la gratar, 1 avocado, 1 ceapa rosie, 150 gr fasole rosie fiarta, 1 ardei kapia, iar pentru Dressing iti trebuie 50 ml iaurt de baut, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura ulei de masline, 1 lingura mustar, sare si piper dupa gust si 1 lingura de chivas tocat
Vezi toti pasii de preparare in link https://youtu.be/cBEa-Kr3n9k