reisnaor_2006

5

Bucataras
senzational

Sebes-Alba

Bucataras din 12.02.2014

RETETE444
PRIETENI268
Retete / Mancaruri de legume

Ciulama de ciuperci cu snitele

In Mancaruri de legume la 6 Noi 2018

     Snitelele: Feliile de carne le batem, le saram si piperam. Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.      Ciulamaua: Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in untul topit, adaugam faina si...

Piure de fasole aromat cu carnati afumati si gogosari murati

In Mancaruri de legume la 18 Oct 2017

       Fasolea o curatam de impuritati si o lasam intr-un castron cu apa rece peste noapte. Apa in care a stat o aruncam si o inlocuim cu alta, in cratita in care fierbem fasolea. Fierbem fasolea la foc potrivit si cand este aproape fiarta, adaugam in oala legumele. O lasam sa...

Tocanita de ciuciuleti cu smantana

In Mancaruri de legume la 26 Oct 2015

      Ciuciuletii se curata si se spala in mai multe ape.Separat intr-o tigaie  se pune uleiul la incins  se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca cateva minute pana devine sticloasa.       Se adauga ciuciuletii  si sare...

Tocanita de ciuciuleti

In Mancaruri de legume la 18 Mai 2015

       Se spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau ulei, pentru ca lasa foarte multa apa si scad foarte mult.       ...

Tocanita de galbiori cu mamaliga

In Mancaruri de legume la 7 Mai 2015

            Galbiorii se curata si se spala in 3-4 ape. Intr-o oala cu apa clocotita cu sare se adauga galbiorii si li se da un clocot.             Intr-o tigaie mai incapatoare se...

Mancare de vinete bulgareasca cu bacon

In Mancaruri de legume la 5 Mar 2015

Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete cam de 1cm x 1cm grosime. Incingeti o tigaie mai adanca, adaugati uleiul, vinetele si le lasati sa se caleasca - amestecati periodic. Sunt gata cand se rumenesc si scad in volum. Pregatim un vas de yena mai inalt si punem vinetele in el,...

Vinete simple cu maioneza

In Mancaruri de legume la 2 Sep 2014

Facem maioneza din galbenusuri, sare, mustar si ulei. Cand maioneza este gata adaugam cate o lingura treptat de vinete si amestecam, saram dupa gust, ornam cu rosii si masline.

Ghiveci de legume cu ciuperci

In Mancaruri de legume la 5 Aug 2014

Toate legumele le-am spalat si le-am taiat cubulete, rosiile(am avut de gradina) le-am dat prin razatoare.Am pus intr-o oala 5 linguri de ulei si prima data ceapa pe care al lasat-o sa se inmoaie. Am adaugat pe rand morcovul, ardeiul, telina, dovlecelul si ciupercile si am lasat sa fiarba. Dupa...

Vinete pane

In Mancaruri de legume la 26 Mar 2014

            Curatam vinetele de coaja,taiem feliute potrivite si le asezam pe un platou.Le saram si le pieram.Le dam prin  faina si prin ou si le prajim la foc potrivit.Pofta buna.

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 01.03.2020

Ficat turcesc

publicat la 01.03.2020

Desert tort ciocolatos

Horosmopul tau de astazi:

Leu

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]