reisnaor_2006

5

Bucataras
senzational

Sebes-Alba

Bucataras din 12.02.2014

RETETE444
PRIETENI258
Retete / Conserve

Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale

In Conserve la 31 Oct 2016

      Curatam varza de frunzele care nu sunt bune si o spalam bine.Intr-o oala mai mare punem apa la fiert impreuna cu boabele de piper,sarea mare si crengutele de cimbru.Cand apa da in clocot adaugam otetul si varza cu cotorul in sus pe care in prealabil l-am scobit....

Castraveti fara conservanti pentru iarna (reteta 400)

In Muraturi la 19 Iul 2016

      Castraveti se spala in mai multe ape si se taie la capete. Ceapa si morcovii dupa ce sunt curatate se taie rondele, hreanul se taie feliute sau fasii subtiri, usturoiul il curatam si-l lasam intreg sau daca este prea mare il taiem in doua....

Gogonele si castraveti pentru iarna

In Muraturi la 15 Dec 2015

            Spalam castravetii si gogonelele.Curatam, spalam si taiem radacina de telina (frunzele doar le spalam).Curatam, spalam si taiem hreanul pe lung in mai multe bucati.Butoiul dupa ce l-am spalat incepem sa punem ingredientele in el....

Ardei iuti in otet cu miere

In Conserve la 16 Sep 2015

           Puteti pune ardeii iuti fara codita in borcane sau sa-i taiati ca mine pentru a folosi mai putine borcane. Daca-i taiati, puneti aproape o lingurita de sare dupa care ii amestecati.Ii lasati asa vreo ora, doua. I-am pus in borcane,...

Salata de toamna

In Muraturi la 10 Sep 2015

             Dupa ce am spalat legumele bine si am curatat ceapa taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a...

Cum se face sucul de rosii

In Conserve la 10 Sep 2015

               Cum se face sucul de rosii. Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie mai gustos. Se spala foarte bine cu apa rece, se taie in jumatati sau in sferturi si se curata de...

Zacusca

In Zacusca la 10 Sep 2015

            Vinetele le-am copt si le-am lasat de seara pe dimineata la scurs dupa ce le-am curatat. A doua zi le-am dat prin masina de tocat. Gogosarii si ardeii kapia dupa ce i-am spalat bine, i-am curatat de cotoare si i-am dat individual...

Gogosari in otet

In Muraturi la 7 Sep 2015

           Spalam foarte bine gogosarii, ii lasam sa se scurga si cand sunt uscati ii taiem in patru si le scoatem cotoarele si semintele dupa care ii punem intr-un lighenas.           ...

Bulion aromat cu cimbru

In Bulion la 18 Aug 2015

       Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie mai gustos. Se spala foarte bine cu apa rece, se taie in jumatati sau in sferturi si se curata de partea alba de la codita. Cele care nu sunt bine coapte se dau deoparte sau...

Morcov pentru iarna

In Conserve la 24 Oct 2014

Curatam morcovul ,il dam prin razatoare,il repartizam in pungute mici si il punem la congelator pentru iarna.

Hasca

In Muraturi la 14 Oct 2014

Taiem legumele feliute subtiri, le punem intr-un lighean, presaram o mana de sare mare si le lasam pana a doua zi. In ziua urmatoare stoarcem legumele de apa pe care a lasat-o peste noapte si le asezam in borcane. La fundul fiecarui borcan am pus betisoare de hrean si cimbru. Presam usor cu mana...

Ardei kapia pentru iarna

In Conserve la 5 Sep 2014

Curatam ardeii de cotoare,ii spalam si ii taiem fidelute subtiri pe care le taiem cubulete.Ii pun in pungute mici in congeletor.La iarna le caut ptr. ciorba.

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 01.03.2020

Ficat turcesc

publicat la 01.03.2020

Desert tort ciocolatos

Horosmopul tau de astazi:

Leu

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]