Am executat-o dupa o reteta a Diveiinbucatarie, am mai adaugat cate ceva dupa gustul meu, si o declar de-li-cioa-sa!!!! La fel si Mateiul:)) Exceptionala ptr micul dejun sau o cina sanatoasa pentru puii nostri!
Am pus orezul la fiert in lapte, amestecand des sa nu se prinda. Cand s-a fiert, l-am lasat sa se racoreasca.
Intr-un castron, am amestecat oul cu mierea, scortisoara, romul, ricotta si stafidele. Apoi am adaugat orezul si am omogenizat compozitia.
Am uns cu unt un vas de lut (pentru 2 portii), am sfaramat biscuitii si i-am pus pe fundul vasului.
Am pus compozitia peste biscuiti, am ras ciocolata de-asupra si am pus valul de lut la cuptor, pentru cca 30 minute, la 180 de grade, pana se incheaga.
Cand a fost gata, am lasat-o putin sa se racoreasca vaul, apoi am pus de-asupra o farfurie si am rasturnat budinca. Am ornat cu viermisori de ciocolata alba si neagra.
O mai fac cu siguranta si alta data!