oana_pisicutza16

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 21.09.2011

RETETE89
PRIETENI90
Retete / Aperitive / Garnituri

Saratele

In Aperitive / Garnituri la 16 Iul 2012

-         Intr-un bol se pun toate ingredientele pentru aluat si se framanta pana cand compozitia devine nelipicioasa -         Se lasa sa dospeasca pana isi dubleaza volumul...

Mic dejun cu Miez de lapte

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2012

Se pune oul la fiert, dupa ce a fiert se curate de coaja si se taie felii Se spala rosia si castravetele si se taie Miezul de Lapte se taie in felii Se pune sare pe rosie, castravete si ou Se pune oregano pe Miezul de Lapte

Oua rosii cu model

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2012

       Spalam bine ouale cu detergent si le limpezim foarte bine ·        Cand ouale sunt inca ude, lipim frunza dorita pe ele si bagam oul in ciorap si il legam cu ata ·       ...

Papara cu salam

In Aperitive / Garnituri la 13 Apr 2012

Taiem salamul cubulete si il punem intr-o tigaie la prajit cu putin ulei Intre timp batem ouale cu un pic de sare, lapte si branza topita Dupa ce s-a prajit salamul, adaugam ouale si lasam sa se prajeasca Se mai amesteca din cand in cand Se serveste calda

Snitele din piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2012

Pieptul de pui se taie in felii, care se bat putin Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti Se bat ouala cu un praf de sare, se pune faina pana se formeaza o compozitie putin mai vascoasa Se trece fiecare felie prin ou (pe ambele parti) si se pun la prajit in ulei incins Se...

Piure de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 10 Apr 2012

Se curata cartofii si se spala cu apa rece Se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare Dupa ce s-au fiert cartofii se scurg de apa Se mixeaza cartofii pana se zdrobesc, se adauga margarina, si laptele si se mixeaza in continuare pana capata o consistenta cremoasa Se...

Rulouri cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 31 Mar 2012

Se pregateste sunca si feliile de cascavalul Se taie ardeiul si castravetii pe lung Se aseaza felia de cascaval peste cea de sunca Peste ele se pune cate o bucata de ardei si una de castravete Se formeaza o rulada care se prinde cu o scobitoare Se bat ouale, se adauga sare si piper, se...

Cartofi la cuptor cu cascaval pane

In Aperitive / Garnituri la 29 Mar 2012

Se curata cartofii si se taie in sferturi, se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper, boia si rozmarin Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pana prind o culoare aurie Peste feliile de cascaval se presara putina sare, dupa care se dau prin ou si prin...

Mamaliguta cu branza si slanina

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2011

Se pune apa la fiert cu un pic de sare. Cand da in clocot se adauga si faina de malai pana se ingroasa Se prajeste slanina taiata cubulete in functie de preferinta Intr-un bol se pune o lingurita de untura(de la slanina prajita),  un strat de mamaliguta si un strat de branza(se repeta...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2011

Se pun cele 10 oua la fiert Se face maioneza din galbenusul de la ou, mustar si ulei, la sfarsit se adauga smantana dupa gust Galbenusul fiert se amesteca cu putina maioneza, pate, sare si piper Maioneza se intinde pe o farfurie plata Se umplu ouale cu compozitia de galbenus...

Conopida cu maioneza

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2011

  conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust  

Chipsuri din cartofi fara ulei

In Aperitive / Garnituri la 14 Oct 2011

Se curata cartofii de coaja si se spala bine. Se feliaza cartofii foarte subtire si se mai baga o data sub un jet de apa rece pentru a se spala de amidon. Se aranjeaza feliile de cartofi astfel in cat sa nu se suprapuna si se condimenteaza dupa preferinta, Ii bagam la cuptaor la foc potrivit si...

Chiftelute de dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2011

-Se da dovlecelul prin razatoare, se sareaza si se lasa asa aprox. 15 minute, dupa care se stoarce bine de zeama -Se amesteca compozitia cu branza rasa(eu am folosit aprox 200g), ouale si faina -Se pune sare si piper dupa gust si se pun in tigaie cu o lingura si se prajesc pana prind o...

Purcelusi

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2011

Se amesteca faina, untul, cartofii, branza si sarea. Framanti un aluat moale si se lasa la rece timp de o ora. Se scoate de la frigider si se intinde o foaie de 0.5 mm grosime. Decupezi cu ajutorul paharelor rondele de 3 dimensiuni diferite. Rondelele mari vor fi capul purcelusului, rondelele...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 26.12.2014

Legenda Bradului de Craciun

publicat la 16.12.2014

Curiozitati despre Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]