Snitele din piept de pui

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 4799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui
  • 4 oua
  • Faina
  • Sare, piper
  • Ulei (pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se taie in felii, care se bat putin

Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti

Se bat ouala cu un praf de sare, se pune faina pana se formeaza o compozitie putin mai vascoasa

Se trece fiecare felie prin ou (pe ambele parti) si se pun la prajit in ulei incins

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servetel de bucatarie

Se pot servi atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:17

multumesc simona

simo_brkic 1

15.04.2012, 15:47

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm salivez..si poi sunt si foarte aspectuoase!!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 18:45

multumesc mult simo pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele cu salata orientala