nilgun

1

Bucataras
incepator

Constanta

Bucataras din 27.03.2013

RETETE82
PRIETENI313
Retete / Supe/Ciorbe

Bors de peste - 2

In Ciorbe la 17 Sep 2013

Capetele de peste le aveam in congelator. Chefalul l-am avut proaspat de la pescarie. Asadar, chefalul se curata de solzi, se eviscereaza si se taie medlaioane.Impreuna cu capetele de peste se pune la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp taiam ceapa, una o taiam mic iar una o punem intreaba...

Supa crema de legume

In Supe la 26 Iul 2013

Toate legumele se spala, se curata de coaja cele care au nevoie si se taie cubulete suficient de mari. Se pun la fiert circa jumatate de ora. Se pune o lingura ulei de masline si sare si se mai fierbe un pic, apoi se scurge zeama legumelor. Aceasta zeama nu o aruncam. Blenduim frumos legumele,...

Gazpacho

In Supe la 24 Iul 2013

Rosiile le-am spalat , le-am curatat de pielita si le-am taiat bucati mai mari. Ardeiul l-am spalat. i-am scos mijlocul, si am taiat bucatele potrivite. Ceapa am curatat-o si am taiat-o bucati. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute.  Am inmuiat painea in otet.  Toate...

Bors de peste

In Ciorbe la 7 Iul 2013

Morcovii, radacina de patrunjel, cepele, ardeii se taie marunt si se calesc in cele 2 linguri de ulei.  Se adauga apa si se fierbe aproximativ 20 de minute.  Pestele se spala ff bine. se taie in bucatele mici si se pune peste legume. Se adauga apoi si cartofii si orezul si se fierbe...

Bors de vita

In Ciorbe la 27 Apr 2013

Carnea se taie cubulete, se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Intre timp se taie toate legumele dupa gust, cubulete.  Dupa ce carnea a fiert, eu strecor zeama intr-o alta oala, spal carnea sa nu ramana spuma pe ea si o pun din nou la fiert tot in apa in care a fiert si mai...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2013

Chec cu dovleac si nuca de cocos

publicat la 19.10.2013

Tarta cu dovleac - bostan

publicat la 17.10.2013

Fursecuri cu lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Cere și ți se va lua!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]