publicat la 30.05.2012
publicat la 26.03.2012
publicat la 25.03.2012
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Deliciul copiilor
Se topeste zaharul la foc mic pana primeste culoare maronie apoi adaugam untul si amestecam pana se omogenizeaza ,luam vasul de pe foc si punem si frisca lichida (atentie la abur)amestecam pana se ingroasa si apoi il lasam putin la racit . Se pregatesc trei forme...
Varza calita cu bacon si taietei lati
Se prajeste baconul in 5 linguri de ulei masline (cat sa primeasca putin culoare ). Se pune ceapa si cand este calita se adauga varza, rosia taiata cubulete, sarea, piperul si apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Separat se pun taieteii la fiert cu o lingura de ulei...
Tarta de ciocolata cu mousse de ciocolata
BLAT Intr-un castron amestecam faina, cacaua, sarea si praful de copt. Separat mixam untul cu zaharul si vanilia pana se formeaza o pasta apoi ouale unul cate unul.Turnam laptele peste faina din castron pana se omogenizeaza si o amestecam impreuna cu...
Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi
Se taie carnea de curcan cubulete si se aseaza pe fundul oalei ,deasupra se adauga morcovii taiati rondele urmati de ceapa si cartofi care vin taiati la fel (la cartofi rondelele vin taie mai grosase)preseram condimentele,punem doua pahare cu apa si dam totul la foc mic .....Daca nu se...