nadea68

1

Bucataras
incepator

Com Carcaliu judetul Tulcea

Bucataras din 06.02.2013

RETETE202
PRIETENI213
Retete / Peste

Biban de mare la cuptor

In Peste la 11 Mar 2017

Incepem cu pestele, il curatam, il taiem in doua, scoatem maruntaiele si oasele. Spalam bine si-l punem la scurs. Taiem felii portocala, scoatem boabele de la rodie. Luam pestele, il saram si-l piperam inauntru, adaugam cimbru, maghiran, felii de portocala si boabele de rodie. Adaugam si...

Sardine prajite

In Peste la 26 Mar 2014

Pestele il taiem pe burta si il curatam,il spalam si-l lasam la scurs. Dupa ce s-a scurs il saram. Intr-un platou punem malaiul.Dam pestele prin malai si-l punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Prajim pestele pe ambele parti.Il scoatem si-l asezam pe un platou acoperit cu hartie...

Peste in sos de rosii cu mamaliguta

In Peste la 17 Mar 2014

Incepem cu pestele:eu am avut merlut,deci curatam pestele,il spala si il taie bucati.Il dam cu sare. Intr-o tigaie punem ulei la incins,cand e cald punem pestele si-l prajim un pic pe toate partile. Ceapa,usturoiul si ardeiul, spalam si ii taiem marunt.Punem pe foc o tigaie cu ulei si -i...

Icre de crap

In Peste la 26 Feb 2014

Secretul de a prepara icrele e multa rabdare  :)....Ca sa se bata bine,icrele trebuie sa fie sarat si nu proaspat. Punem icrele intr-un bol.Incepem sa adaugam ulei cate un pic,foarte putin si des la inceput.De data asta am folosit  batatorul electric. Continuam sa batem si sa...

Somon la gratar cu sos roz

In Somon la 2 Ian 2014

Incepem cu marinatul pestelui:Intr-o farfurie punem ingredientele :vinul,zeama de lamaie,dafin,sare piper,usturoi taiat marunt.Asezam pestele si lasam la marinat cam 30/40 minute. Intre timp preparam sosul roz. Intr-u bol punem maioneza si ketchup si amestecam,adaugam dupa gust zeama de lamaie....

Ciorba de peste

In Pastrav la 6 Dec 2013

Incepem cu zarzavatul.Curatam si taiem marunt cartofii,ceapa si ardeiul. Punem pe foc o oala cu apa (3 l) .Adaugam zarzavatul . Lasam sa fiarba. Curatam pestele ,i-l taiem bucati si-l spalam. Cand zarzavatul e aproape gata adaugam pestele.Adaugam si rosiile di bulion taiate...

Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

In Peste la 6 Noi 2013

Incepem cu pestele...Curatam pestele,il spalam ,inauntru punem un spic de usturoi,rozmarin si un pic de ulei deasupra.Procedam asa cu tot pestele. Luam trei foi de aluminiu.Pe fiecare foaie punem cate un peste si inchidem bine foaia de aluminiu. Pestele impaturit in foaie punem intr-o tava...

Caras in sos de rosii la cuptor

In Crap / Caras la 18 Oct 2013

Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte. Dupa accea  il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit. Il rumenim pe ambele parti. Intr-o alta tigaie puem la calit ceapa taiata felii si usturoiul.Dupa ce devine transparenta...

Saramura de stiuca

In Peste la 14 Oct 2013

Preparam pestele.Se taie ,se curata de maruntaie,se spala. Stiuculitele fiind mici le-am preparat intregi. Se dau cu sare si se prajesc  pe ambele parti. Intr-o oala fierbem apa cu piper,dafin,cimbru. Pestele il asezam intr-o tavita.Deasupra punem usturoiul taiat felii si ardeiul...

Pastrav in vin la cuptor

In Pastrav la 14 Iul 2013

Se curata si se spala pestele. Inauntru se pune cate un ramurel de rozmarin,o felie de lamaie, sare si piper. Se pun pastravii pe cate o foaie de aluminiu,se ung cu ulei si se adauga vinul. Cu grija invelim bine pestele in foaia de aluminiu si lasam la cuptor la 200° cam 20 de...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2017

Aperitiv torta Pasqualina

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]