Bucataras Medi

5

Bucataras
senzational

Otopeni

Bucataras din 01.02.2010

RETETE544
PRIETENI266
Retete / Peste

Lapti de crap prajiti

In Peste la 2 Mai 2010

Laptii se spala si se tin in apa rece circa 1-2 ore, schimband de cateva ori apa.Apoi se pun intr-un vas cu apa in care am adaugat putina sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Se scot, se lasa sa se raceasca , se condimenreaza dupa gust cu sare si piper ,se dau prin faina si apoi se...

Crap la cuptor cu sos de lamaie

In Peste la 2 Mai 2010

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline.Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga putina apa si se da la cuptor.Intre timp se...

Pangasius pane

In Peste la 29 Apr 2010

 Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamiae,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamiae si apoi se...

Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor

In Peste la 22 Apr 2010

Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele. Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat. Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper. Deasupra pestelui se mai pun...

Crap prajit

In Peste la 21 Apr 2010

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina. Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou . Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei...

Crap la cuptor in sos de rosii

In Crap / Caras la 8 Apr 2010

 Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa. Se da la cuptor si cand este pe jumatate...

File de pangasius pe pat de legume

In Pangasius la 8 Apr 2010

 Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste. Dovleceii si rosiile se taie rondele. Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de legume.Se toarna zeama de legume,se adauga...

Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala

In Somon la 12 Feb 2010

 Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se aseaza intr-un vas in care am adaugat feliile de portocala si putina apa si se dau la cuptor. Din cand in cand se stropesc cu sosul din vas...

Afisate 61 - 68 din 68 retete    

Postari recente

publicat la 08.05.2017

Salata in straturi la cupa

publicat la 02.05.2017

Drob umplut

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 19

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]