Crap la cuptor cu sos de lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 12735 vizualizari

 

pestele a fost prins de george ieri..............un crap frumos de 6 kg.

 

INGREDIENTE

  • .4  bucati(fileuri) de crap
  • .2 lamai
  • .usturoi verde
  • .ceapa verde
  • .patrunjel
  • .ulei de masline
  • .boabe de mustar
  • .oregano
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline.Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga putina apa si se da la cuptor.Intre timp se pregateste sosul de lamaie astfel:se taie ceapa , usturoiul, patrunjelul si se amesteca cu putin ulei de masline , zeama de la cealalta lamaie, oregano si boabele de mustar.

Cand pestele este pe jumatate facut  se adauga sosul de lamaie si se mai da la cuptor circa 1o-15 min.Se scoate din cuptor, se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cald alaturi de o garnitura.Eu am facut drept garnitura orez integral cu boabe de porumb.

Este un deliciu.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (9)

marcela1979 1

03.05.2010, 10:26

ce bun e pestele miamii

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 10:30

Asa este Carla............este bun si mai ales sanatos..................

RuxyRux 1

03.03.2011, 21:54

Mediii am facut crapul tau dar ai lipsit la masa a iesit superb... multumeeeesc

http://www.bucataras.ro/retete/crap-la-cuptor-cu-sos-de-lamaie-18031.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu crusta de mustar