Scarita taiata bucati potrivite, am spalat-o si am lasat-o in apa rece pana cand am pregatit varza. Am taiat varza fideluta si am frecat-o cu o lingurita de sare. Am zvantat bucatile de scarita si cele de ceafa cu prosoape de bucatarie absorbante. Am taiat kaiserul feliute subtiri....
De cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos.
Intr-un castronel am pregatit un mujdei de usturoi, am adaugat piper, busuioc, patrunjel. Am tavalit bine bucatile de carne prin...
De cu seara pregatesc puiul. Il mai parlesc pe ici pe colo, pe unde mai are cate un fulgusor, il spal bine si il pun intr-un castron. Il piperez si il ung cu putin mujdei de usturoi care este sarat, deci nu mai pun alta sare. Acopar castronul si il bag in frigider pana a doua zi.
O sticla de...
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se usuca cu prosoape de bucatarie .Carnea tocata se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se imparte , in mod egal carnea tocata in functie de cate fasii de piept de porc...
Se spala bine ficateii, se usuca cu prosoap de hartie , se pune untul la topit intr-o cratita cu capac si se adauga ficatei. Se lasa sa se caleasca inabusit. Cand s-au calit, se adauga si ceapa tocata solzisori (sau prazul taiat feliute subtiri), care trebuie sa se caleasca si ea bine. Dupa ce...
Intai am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa rece.
Ficatei i-am spalat si i-am uscat in prosoape de hartie apoi i-am pus la prajit in uleiul putin incins. Dupa ce i-am intors pe toate partile ca sa se umple de ulei si sa nu mai sa nu mai sara ulei in toate partile...
Carnea spalata si uscata cu un prosop de bucatarie o tai cubulete, carnatul il tai cam de un centimetru iar kaiserul fasiute. Toc ceapa marunt. Pun pe foc o cratita cu untul si cand acesta s-a topit adaug carnea pe care o perpelesc de cateva ori sa-si schimbe culoarea. Adaug imediat ceapa care...
Varza noua cu afumatura
Scarita taiata bucati potrivite, am spalat-o si am lasat-o in apa rece pana cand am pregatit varza. Am taiat varza fideluta si am frecat-o cu o lingurita de sare. Am zvantat bucatile de scarita si cele de ceafa cu prosoape de bucatarie absorbante. Am taiat kaiserul feliute subtiri....
Rulouri din pulpa de porc cu cabanos
De cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos. Intr-un castronel am pregatit un mujdei de usturoi, am adaugat piper, busuioc, patrunjel. Am tavalit bine bucatile de carne prin...
Pui pe sticla
De cu seara pregatesc puiul. Il mai parlesc pe ici pe colo, pe unde mai are cate un fulgusor, il spal bine si il pun intr-un castron. Il piperez si il ung cu putin mujdei de usturoi care este sarat, deci nu mai pun alta sare. Acopar castronul si il bag in frigider pana a doua zi. O sticla de...
Piept de porc umplut si tapetat
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se usuca cu prosoape de bucatarie .Carnea tocata se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se imparte , in mod egal carnea tocata in functie de cate fasii de piept de porc...
Ficatei de pasare inabusiti
Se spala bine ficateii, se usuca cu prosoap de hartie , se pune untul la topit intr-o cratita cu capac si se adauga ficatei. Se lasa sa se caleasca inabusit. Cand s-au calit, se adauga si ceapa tocata solzisori (sau prazul taiat feliute subtiri), care trebuie sa se caleasca si ea bine. Dupa ce...
Ficatei prajiti cu piure de cartofi
Intai am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa rece. Ficatei i-am spalat si i-am uscat in prosoape de hartie apoi i-am pus la prajit in uleiul putin incins. Dupa ce i-am intors pe toate partile ca sa se umple de ulei si sa nu mai sa nu mai sara ulei in toate partile...
Tochitura- reteta mea
Carnea spalata si uscata cu un prosop de bucatarie o tai cubulete, carnatul il tai cam de un centimetru iar kaiserul fasiute. Toc ceapa marunt. Pun pe foc o cratita cu untul si cand acesta s-a topit adaug carnea pe care o perpelesc de cateva ori sa-si schimbe culoarea. Adaug imediat ceapa care...