Doralinda

1

Bucataras
incepator

Monte Carlo (+ Grecia)

Bucataras din 13.03.2011

RETETE193
PRIETENI229
Retete / Paste

Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat

In Farfalle la 7 Iun 2013

Fierbeti pastele in apa sarata si apoi strecurati-le. Puneti toate celelalte ingrediente intr-un blender si amestecati pana devine o crema mai groasa. Amestecati compozitia de pesto cu pastele si ...gata de servit! Rapid nu?!

Paste cu legume verzi si Gruyere

In Paste la 7 Iun 2013

Taiati cca 3-4 cm din coditele de la sparanghel si aruncatile, apoi taiati cca 1-2 cm restul. Incalziti uleiul si caliti legumele pana se inmoaie putin, pe foc tare ptr cateva minute, puneti dupa gust sare si piper apoi stingeti cu vin. Lasati cca 2-3 min si adaugati apoi si branza cu mararul....

Tagliatelle verzi cu masline si capere

In Paste la 22 Mai 2013

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugati rosiile si pasta de rosii, amestecati si lasati cca 5 minute, apoi stingeti cu vin. Lasati la foc iute alte 5 minute, dupa care adaugati maslinele taiate in doua, caperele, cimbrul si potriviti de sare si piper, lasand sa mai fiarba cca 5...

Vinete Timbale

In Penne la 22 Mai 2013

Taiem 3-4 felii rotunde din vinete, apoi restul le taiem pe lung cca 1 cm grosime.Presaram sare si le lasam cca 1 ora in strecuratoare. Apoi le clatim bine cu apa si le stoarcem. Le prajim putin, dupa care le scoatem pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta (ptr excesul de ulei). Presaram sare...

Salata de paste cu sos de avocado

In Fusilli la 17 Mai 2013

Ardeiul si morcovul ii calim putin intr-o tigaie gen tefal cu foarte putin ulei apoi lasam deoparte. Restul de legume le punem intr-un vas. Fierbem pastele in apa sarata, le strecuram si apoi le punem peste legume. Dupa ce s-au calit putin ardeiul cu morcovul, adaugam la compozitie si amestecam...

Penne cu dovlecei si busuioc

In Penne la 12 Mar 2013

Fierbem pastele in apa sarata. Punem uleiul intr-o craticioara sa sa incalzeasca apoi punem ceapa la calit si usturoiul. Lasam putin apoi adaugam si dovleceii si calim la foc mic cateva minute dar avand grija sa nu se topeasca dovlecei, sa ramana "al dente" crocanti. Punem sare si piper, dupa...

Lasagna

In Lasagna la 31 Ian 2013

Pregatim carnea ca ptr bolognese, adica, calim ceapa, apoi punem carnea si amestecam continu ca sa nu se faca cocoloase. Cand s-a rumenit putin si carnea, punem scortisoara, sarea, piperul, putin zahar, foile de dafin si pasta de rosii, amestecam si turnam apa cat sa acopere compozitia. O lasam...

Lasagna cu spanac

In Lasagna la 31 Ian 2013

Tocam cu mixerul dar nu prea marunt prazul si ceapa si calim in putin ulei. Spanacul, il frecam cu putina sare si stoarcem de zeama si mai lasam putin la scurs. Cand s-au calit prazul cu ceapa, adaugam si spanacul si mai lasam cca 5 min, apoi punem laptele si branza feta bucatele, lasand pe foc...

Macaranosalata

In Farfalle la 24 Dec 2012

Taiem branzeturile, jambonul si morcovii in cubulete mici, pastele sa fie fierte (nu prea mult) cu putina sare, apoi le strecuram si punem totul intr-un bol unde amestecam toate ingredientele, daca mai e nevoie, puteti sa mai adaugati iaurt si maioneza, important e sa fie aceiasi cantitate din...

Sufleu de tagliatelle

In Paste la 22 Noi 2012

Se fierb pastele in apa cu putina sare, apoi se strecoara si se pun iar in aceiasi oala in care au fost fierte, cu putin unt. Se amesteca putin, apoi se adauga parmezanul si se amesteca iar la foc foarte mic ptr cateva minute, pana cand se topeste parmezanul. Se adauga apoi si jambonul taiat...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 02.10.2016

Tort Marin

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Retete preferate
Nuci

Voturi:20

Hrean in otet

Voturi:22

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]