deyutzky

5

Bucataras
senzational

Bucuresti

Bucataras din 05.01.2011

RETETE365
PRIETENI277
Retete / Mancaruri cu carne

Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat

In Porc la 3 Iun 2017

Cum se prepara Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare si o punem pe foc, la fiert.  Intre timp, pregatim perisoarele: intr-un bol amestecam carnea tocata cu orezul, ouale, faina, sare si piper dupa gust, apoi, cu...

Fasole cu carnati afumati

In Mancaruri cu carne la 1 Dec 2016

Fasolea se spala si se pune intr-o oala cu apa, pentru minim 4 ore. Eu am lasat-o peste noapte.  Scurgem apa, o mai spalam putin, apoi punem apa cat cuprinde si dam oala pe foc.  Dupa ce da primul clocot, se scurge bine de apa, apoi punem alta apa si iar lasam la fiert. Scurgem si...

Chiftele cu piept de pui si ciuperci

In Pui la 15 Sep 2016

Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol. Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne.  Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea...

Piept de pui umplut cu orez

In Pui la 7 Sep 2016

Intr-un vas mic punem legumele spalate si tocate marunt(ceapa, ardeiul, morcovul), uleiul si 2 linguri de apa si le lasam la inabusit cateva minute la foc mic.    Spalam orezul si il punem in vasul de pe foc, apoi il lasam la calit impreuna cu legumele aprox. 2-3 minute. Amestecam sa nu...

Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant

In Pui la 26 Aug 2016

Cum se prepara Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol. Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la frigider pentru minim 30 de minute....

Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food

In Pui la 10 Iul 2016

Cum se prepara Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food: Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.  Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare...

Mazare cu carnati

In Mancaruri cu carne la 6 Iul 2016

Ceapa si 3 catei de usturoi se spala, se curata si se toaca marunt. Se pun intr-un vas cu ulei incins, apoi se adauga cateva linguri de apa si se lasa 2-3 minute, la foc potrivit. Carnatii ii spalam si ii taiem rondele, apoi ii punem in vasul de pe foc si ii lasam 5-10 minute impreuna cu ceapa...

Pui Kiev

In Pui la 20 Feb 2016

Untul moale il amestecam cu patrunjelul tocat, usturoiul dat pe razatoarea mica sau zdrobit, mararul tocat, sarea si piperul. Punem compozitia pe o bucata de folie alimentara si o rulam. Trebuie sa obtinem un rulou subtire. Dam ruloul la congelator pentru 10 minute. Taiem pipetul de pui...

Mancare de naut cu scarita afumata

In Mancaruri cu carne la 8 Feb 2016

Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt. Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa (2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute.  Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa. Adaugam apa cat cuprinde,...

Frigarui de pui cu legume la Panini Maker

In Pui la 7 Feb 2016

Punem betele de frigarui in apa rece si le lasam acolo pana cand ne ocupam de ingrediente. Pieptul il spalam bine si il taiem cuburi.  Legumele le spalam si le taiem astfel: dovlecelul cuburi subtiri, ardeiul patratele, ceapa in 4 si ii desfacem foitele.  Pe fiecare bat punem...

Ciulama de pui cu ciuperci

In Pui la 9 Feb 2015

Spalam bine carnea si o taiem bucatele, apoi o calim intr-o tigaie cu putin ulei. Scoatem carnea pe un platou, punem ciupercile (spalate, curatate si taiate felii) in aceeasi tigaie si le calim pentru cateva minute. Scoatem si ciupercile si le punem alaturi de carnea de pui. Curatam...

Friptura de iepure cu ananas

In Iepure la 21 Dec 2014

Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi. Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe...

Chiftelute la cuptor marinate

In Porc la 11 Mai 2014

Amestecam carnea tocata cu ceapa si usturoiul date prin razatoarea mica, cu feliile de paine inmuiate in apa si scurse bine, mararul, sarea, piperul si ouale. Cu mana umeda formam bilute din compozitia obtinuta. Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt si punem chiftelutele.  Dam...

Tocanita de cartofi cu pulpe de pui, delicioasa ca la mama acasa

In Pui la 17 Ian 2014

Cum se prepara Tocanita de cartofi cu pulpe de pui, delicioasa ca la mama acasa: Curatam ceapa si morcovul si le spalam bine. Tocam ceapa si o punem intr-o oala cu 2-3 linguri de ulei si putina apa. Adaugam si morcovul taiat cuburi si le lasam cateva minute la calit. Spalam bine...

Ceafa de porc afumata pe pat de legume

In Porc la 12 Ian 2014

Spalam bine ceafa de porc si legumele. Taiem felii ceafa de porc, cartofii cuburi, ceapa julien, rosiile cuburi, morcovii si usturoiul rondele. Legumele le punem intr-un bol si le condimentam cu sare si piper. Condimentam si feliile de carne. Ungem o tava cu ulei si punem...

Tocanita de cartofi cu carne de porc

In Porc la 14 Dec 2013

Se spala bine carnea si se taie cubulete mici. Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii. Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt. Punem ulei intr-o oala, adaugam legumele (punem doar jumatate din cantitatea de usturoi) si putina apa si le lasam...

Varza cu scarita afumata

In Mancaruri cu carne la 30 Mar 2013

Spalam bine scarita si o taiem bucati. Varza o spalam bine, o taiem fideluta, adaugam sare si o framantam bine. Spalam bine si ceapa si morcovul, le taiem apoi cubulete mici. Punem 2 linguri de ulei intr-o oala, punem ceapa si putina apa si o calim putin. Adaugam morcovul, sucul de...

Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

In Pui la 18 Dec 2012

Intr-o tigaie mai inalta(am avut eu) sau intr-un ceaun se pune ulei, apoi se adauga ceapa tocata si se lasa putin la calit. Se adauga morcovul taiat cubulete+cele 2 linguri de zarzavat,  se pune putina apa si se lasa acoperit cca 5 minute. Se spala pulpele de pui si se pun in tigaie,...

Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor

In Mancaruri cu carne la 29 Noi 2012

Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert pana sunt fierti pe jumatate. Se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt. Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin ulei si se pune peste cartofi. Separat, se rade casul si se amesteca cu galbenusurile, smantana, sare...

Piept de pui pane umplut cu cascaval

In Pui la 8 Oct 2012

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare. Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii. Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei...

Mancarica de cartofi cu carnaciori

In Mancaruri cu carne la 23 Sep 2012

Cartofii se curata, se spala bine, se taie cubulete si se pun intr-o oala la fiert cu apa (cat sa-i cuprinda plus 1-2 degete peste) cu sare. Intre timp intr-o tigaie topim untul, punem carnaciorii taiati rondele, usturoiul si ceapa taiate marunt si putina apa si le calim cateva minute....

Pilaf cu legume si piept de pui (la cuptor)

In Pui la 1 Mai 2012

Pieptul de pui il fierbem apoi il taiem cubulete. Morcovul, ceapa, ardeiul capia, dovlecelul si rosia le taiem cubulete mici. Punem morcovul, ceapa si ardeiul intr-o oala mai mare, adaugam putina apa si 1 lingura de ulei si lasam putin la calit. Adaugam apoi pieptul de pui, dovlecelul,...

Covridog

In Mancaruri cu carne la 24 Mar 2012

Dizolvam drojdia cu zaharul in 150 ml apa calduta. Punem faina intr-un bol peste care adaugam drojdia dizolvata plus restul ingredientelor (uleiul, sarea, 1 ou) si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de maini.  Lasam aluatul sa creasca la loc cald timp de aprox 30-40 de min....

Snitele din piept de pui

In Pui la 13 Sep 2011

Taiem pieptul bucati, batem fiecare bucata. Ouale le batem impreuna cu laptele, sarea si delikatul. Fiecare bucata de carne o dam prin faina, apoi prin compozitia de ou cu lapte....iar la urma prin fulgii de porumb si punem in uleiul bine incins pana se rumeneste. Dupa ce toate snitelele...

Musaca

In Vita la 11 Sep 2011

Cartofii ii curatam si ii punem la fiert dar nu-i lasam prea mult sa nu fie foarte moi...dupa care ii taiem felii. Ceapa si morcovul le taiem marunt si le punem la calit dupa care adaugam carnita si putina apa si lasam cateva minute pana se face si carnita. Conopida o punem in apa...

Turtite fragede cu sunca si cascaval

In Mancaruri cu carne la 4 Sep 2011

Intr-un bol punem faina, drojdia o punem in 150 ml apa calduta pana se formeaza maiaua. Maiaua o adaugam peste faina impreuna cu 300 gr iaurt, oul, sarea si uleiul. Facem aluatul si il lasam la dospit. Luam cate o bucatica din aluat si o intindem cu sucitorul, in mijloc punem sunca si...

Pui la cuptor

In Pui la 27 Mar 2011

Se spala pulpitele se pun in tava, cartofii taiati in 4(ai mei au fost mai micuti), rosiile felii, usturoiul felii, ceapa pestisori, sarea, piperul si vinul. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt 30 de min la foc potrivit. Dupa 30 de min se scoate folia de aluminiu si...

Shaorma home

In Mancaruri cu carne la 26 Mar 2011

Punem faina intr-un bol, adaugam drojdia pe care o dizolvam in putina apa calduta, adaugam sarea si zaharul si apoi uleiul. Facem aluatul pe care il separam in 2. Intindem fiecare foaie pe o planseta tapetata cu faina. Foile trebuie sa fie cat mai subtiri.Punem lipia la copt fara ulei (eu...

Afisate 1 - 28 din 28 retete    

Postari recente

publicat la 18.08.2020

Desert pancakes cu ovaz

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.

 
 
 
Retete preferate
Oua scotiene

Voturi:41

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]