publicat la 10.11.2024
publicat la 10.10.2024
publicat la 10.10.2024
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Aperitiv cu somon si crema de branza
Asezati pe o folie alimentara feliile de somon in asa fel incat sa se suprapuna un pic. Ungeti cu crema de branza. Eu am folosit o crema de branza cu verdeturi, dar puteti sa luati un Ouark, sa-l aromatizati cu ierburi proaspete sa uscate ( marar, cimbru) si cu sare si piper. Rulati...
Salata cu pastrav afumat si ou fiert
Spalam si scurgem bine frunzele de salata. Eu folosesc cu drag centrifuga pentru salata. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. curatam morcovii, ceapa si le taiem felii impreuna cu ciupercile.spalam, taiem in sferturi rosiile. Intr-o lingura de ulei de masline calim morcovii...
Somon cu garnitura de cartofi dulci si sos suedez
Sărăm si presărăm cu un pic de zahăr fileurile de peste și le lăsam câteva ore la rece. Curățăm batatele și si le tăiem în cuburi, cartofii ii înjumătățim cu coajă cu tot, si plasăm totul in cuptor cu 2 căței de usturoi mărunțit, rozmarin...
Somon cu garnitura verde
Am marinat pestele intr-un amestec de sare si zahar pentru o ora in frigider. Am curatat si maruntit ceapa, usturoiul si morcovul, pe care l-am taiat rondele. Am spalat leguma, am taiat si maruntit partea alba si cele insirate mai sus le-am calit pana s-au inmuiat un pic in ulei de...
Somon cu Skagenröra si cartofi natur
Skagenröra se serveste de obicei langa somon afumat sau carpacio de somon (“gravad lax”). Se poate unge si pe paine, sau se poate folosi ca si umplutura la Avocado, alaturi de creveti si somon afumat. De data asta l-am servit langa peste proaspat. Am...
Pastrav pe pat de legume
Am pregatit pestele curatindu-l si taindu-i capul si coada. L-am spalat in apa cu lamiie si l-am uscat cu un servet de hirtie. Apoi l-am frecat cu sare , piper si cimbru uscat si l-am lasat un pic sa fie patruns de mirodenii, dupa care l-am uns cu ulei si l-am lasat o ora la rece. Am...