Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1005
PRIETENI127
Retete / Dulciuri

Mini Mille feuilles- Mini Cremsnit

In Prajituri la 23 Mar 2015

Crema : Se înmoaie gelatina intr-un bol cu apa rece. Se încălzește 35 cl de lapte cu vanilia și untul. Într-un castron diluam amidonul cu 15 cl de lapte, se amestecă bine, se adauga galbenusurile si zaharul si se amesteca din nou. Se toarnă apoi treptat...

Mini Cheesecake - cu crema de branza Philadelphia

In Dulciuri la 21 Mar 2015

Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. Se macina fin biscuitii cu robotul. Adăugați zahărul și untul topit. Se amestecă bine.  Tapetati fundul formei cu hartie de copt si puneti biscuitii apasand bine. Am folosit o tava de tort de 18 cm. Se coace la 160 ° C...

Tort "Catalina"

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Scurgem ciresele si pastram siropul pentru a insiropa blaturile. Frisca : Mixam smantana intai usor, apoi la viteza mai mare cat sa se intareasca un pic, apoi adaugam zaharul pudra.  Mixam in continuare pana obtinem textura dorita de frisca.  Montam tortul: La baza am...

Tort de portocale

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga nuca inmuiata cu apa, portocalele felii, uleiul, faina si la sfarsit albusurile batute spuma. Se pune la cuptor intr-o tava de tort unsa. Dupa ce s-a racit blatul se taie in doua se umple cu frisca peste care se rade ciocolata. Se poate...

Blat de pandispan pentru tort

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face spuma, apoi se adauga treptat cate o lingura de apa clocotita amestecand mereu pana se termina apa. Pe urma se pune faina apoi se adauga albusurile batute spuma. Se pune la cuptor intr-o tava de tort unsa. Dupa ce s-a racit blatul se taie...

Desert Sfintisori sau mucenici moldovenesti

In Dulciuri la 13 Mar 2015

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de lapte, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze  volumul. In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Turnam laptele caldut pana se incorporeaza tot. La...

Prajitura economica cu visine

In Dulciuri la 10 Mar 2015

Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul cu mixerul pana devin spumoase. Se adauga alterand uleiul si laptele amestecand in continuare. Se adauga faina, praful de copt si aromele si se mixeaza bine. In tava unsa varsam compozitia si punem visinele stoarse bine pe deasupra. Dam la cuptor...

Prăjitura cu lămâie à la Bernard

In Prajituri la 1 Mar 2015

Se incalzeste cuptorul la 170 ° C, Topim untul la microunde.  Puneți zahărul într-un castron cu untul topit si coaja rasa de lamaie. Se amestecă usor- nu frecati tare !  Se adaugă 3 oua medii, apoi se adauga faina si praful de copt. Și, la sfârșit...

Prajitura Tortulet cu mere

In Dulciuri la 22 Feb 2015

Zaharul si jumatate din unt se pun intr-o cratita, se aseaza apoi merele curatate si scobite la mijloc. In fiecare scobitura de mar se pune 1 cubulet de unt. Se presara scortisoara si se dau la cuptor pentru 30 minute. Intre timp pregatim compozitia urmatoare: 3 galbenusuri se freaca...

Tartă cu mere Tatin

In Dulciuri la 18 Feb 2015

Se caramelizeaza 100 de zahăr într-o  tigaie/tava fierbinte- in tava pe care apoi o veti pune la cuptor Adăugați untul, apoi merele taiate si stropite cu sucul de lamaie. Adaugati deasupra restul de zahar.  Gatiti la foc mic timp de 10 minute până cand merele se...

Prăjitură magică : ciocolată și nuci

In Dulciuri la 14 Feb 2015

Incălziti cuptorul la 150 ° C. Topiți untul. Separați albusurile si galbenusurile. Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul. Se toarnă în această ordine;  untul topit, cacao, făina și laptele. Amestecați bine cu mixerul. Bateti albusurile spuma cu...

Vafe belges de Liège

In Dulciuri la 13 Feb 2015

Faceti aluatul cu toate ingredientele, cu excepția untului și a zaharului perla și se lasă 30 minute (am folosit de masina de paine: program aluat) Se adauga apoi untul moale la aluat, se frământa  si se termina cu zahărul perla (am încorporat tot...

Rulada cu Nutella

In Dulciuri la 12 Feb 2015

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C . Separați albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul. Adaugati faina si amestecati bine. Bateti albusurile spuma cu sarea si le adaugatile compozitiei dinainte amestecand de sus in jos. Intindeti aluatul pe o...

Prăjitură magică

In Dulciuri la 12 Feb 2015

Mod de preparare: Incălziti cuptorul la 150 ° C. Topiți untul.      Separați albusurile si galbenusurile.   Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul. Se toarnă în această ordine;untul topit, nuca de cocos rasă, făina și...

Afisate 361 - 374 din 374 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 32

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]