Cris2711

1

Bucataras
incepator

Cristian-Sibiu

Bucataras din 26.11.2010

RETETE147
PRIETENI137
Retete

Tocanita de ciuperci cu piept de pui

In Pui la 15 Apr 2012

Intai am curatat ceapa verde si rosie ,cea rosie am tocat-o marunt ,iar cea verde am taiat-o rondele.am pregatit si ciupercile,le-am curatat si taiat .Rosiile cherry le-am taiat in sferturi si le-am pregatit intr-un castron,ardeiul deasemenea.Patrunjelul l-am taiat marunt.Cand am avut toate...

Raclette

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2012

Modul de pregatire este doar ca  toate ingredientele se pregatesc ,se taie marunt sau felii,se pun in castronele si se amesteca in tigaite dupa dorinte.Toate ingredientele se potrivesc intre ele.Se mai folosesc si cartofi fierti,ananas,sunca,salam,fiecare ce ii place.Nu am trecut cantitati...

Clatite banatene

In Dulciuri la 20 Feb 2012

Cele 250 grame branza de vaci le-am amestecat cu un ou intreg,apoi 50 grame de zahar si un zahar vanilat. Apoi am separat ouale. Galbenusurile se mixeaza cu un zahar vanilat,80 grame zahar si smantana. Clatitele le-am umplut cu amestecul de branza,apoi le-am impachetat si le-am asezat...

Aperitive in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 11 Feb 2012

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade . Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare. Prima umplutura: Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil. A doua...

Muffins cu mere si branza de vaci

In Dulciuri la 5 Feb 2012

Merele curatate de coaja si de samburi se rad pe razatoarea mare,se adauga intr-un castron si se amesteca cu faina ,praf de copt,zaharul vanilat si scortisoara. Intr-un alt castron se mixeaza oul apoi se adauga uleiul,zaharul si branza de vaci. Apoi se incorporeaza prima compozitie in a...

Ardei umpluti cu carne de porc

In Porc la 29 Dec 2011

Se taie capacele ardeilor si se pastreaza. Se scot intai semintele si cotoarele din ardei. Orezul se spala si se scurge. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Morcovul si rosiile se taie marunt. Uleiul se incinge intr-o cratita. Se calesc ceapa si usturoiul. Apoi se adauga carnea tocata si se...

Lasagna dulce ,cu prune caramelizate si scortisoara (Süsse Zwetschgen-Lasagne)

In Prajituri la 11 Dec 2011

Se prepara budinca de vanilie din lapte,zahar si praful de vanilie,dupa instructiunile de pe plic.Cand este gata se ia de pe foc,se amesteca usor si se raceste putin,iar apoi se adauga branza de vaci si cele trei oua si se amesteca compozitia cat mai bine. Intr-o forma de ceramica se adauga...

Tort cu lichior de oua (Eierlikörtorte)

In Torturi la 27 Noi 2011

Cuptorul se incalzeste ,in prealabil,la 180 grade. Pentru blatul de alune: Se separa ouale cu mare grija,pentru a nu se amesteca albusul cu galbenusul(daca sunt urme de galbenus in albus nu se mai formeaza spuma din albus tare). Albusurile se bat bine cu mixerul ,impreuna cu zaharul...

Schupfnudeln mit zimt und zucker

In Dulciuri la 1 Noi 2011

Eu am pus, intai in tigaie zaharul la caramelizat, desi dupa reteta ar fi untul mai intai. Dar eu am ales intai zaharul, ca sa ii dau o tenta de caramel. Apoi am adaugat untul, scortisoara (dupa gust, nu multa ) zaharul vanilat.Si apoi Schupfnudeln. Se  lasa la foc mic si se amesteca...

Scurtatura spre Paradis(Abkürzung zum Himmel) :)))

In Prajituri la 8 Oct 2011

Untul si cu ciocolata se pun intr-o oala pe baie de abur si se lasa sa se topeasca.Cand s-au topit se amesteca restul ingredientelor si se pune compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina ,la cuptorul preincalzit la 150 grade pentru 50 de minute.Cand este gata,se lasa in forma...

Ciorbita cu legume , carne de porc si smantana

In Supe/Ciorbe la 8 Oct 2011

Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa taiata marunt in ulei.Cand s-a calit se adauga si carnea de porc taiata cubulete.Se caleste inca putin iar apoi se adauga apa, 2-3 litri.Se lasa sa fiarba ,cand fierbe se adauga legumele taiate cubulete sau marunt,fiecare dupa dorinta.Se lasa totul sa...

Tort Baiser cu prune

In Torturi la 3 Oct 2011

1.Laptele se pune la incalzit.Intr-o oala mica se pune 50 grame zahar la caramelizat.Se amesteca cu laptele ,se lasa sa fiarba usor iar apoi se lasa putin la racit.Se adauga 2 oua si zaharul vanilat si se amesteca.Se lasa scurt pe foc mic dar nu se da in clocot. 2.  150 gr.unt sau...

Ciorba de legume

In Ciorbe la 9 Mai 2011

Spalam legumele,le curatam si apoi le taiem dupa preferinta.Intr-o oala se pun 2-2,5 l apa la fiert si se adauga toate legumele.Se lasa sa fiarba,cand sunt cam pe jumatate fierte se adauga orezul si se fierbe in continuare pana este orezul gata fiert.Se adauga sarea,piperul asortat dupa gust.Cand...

Tiramisu reţetă de familie

In Dulciuri la 27 Feb 2011

Tiramisu reţetă de familie Laptele cu o lingura de zahar se pun intr-o oala mai mica la foc mediu,se pune si lingurita de cacao ,cafeaua si cele 4 linguri de Amaretto.Dupa ce fierbe usor se ia de pe foc si intre timp se pregateste Crema de mascarpone . -Se amesteca bine 5 galbenusuri cu...

Salata de rosii

In Salate la 27 Feb 2011

Rosiile taiate in sferturi le pun intr-un castron ,le amestec cu branza si cu ceapa rosie.Apoi pregatesc dressing:ulei de masline,suc de lamaie,sare,piper(toate dupa gust)si la sfarsit pun putina pasta de tomate ,este o idee super pentru gust si intensifica culoarea salatei de rosii:)am preluat-o...

Feldsalat

In Salate la 27 Feb 2011

Am spalat salata bine ,am scurs-o cu atentie de apa si am pus-o intr-un castron mare.Am taiat rosiile in sferturi si le-am adaugat la salata,Feta am taiat cubulete(merge telemea ,eu nu gasesc aici). Pregatirea dressing: intr-un castronel se amesteca uleiul de masline, cu balsamico(azi am...

Reteta de preparare a papanasilor fierti cu sos caramel a la gaby_d :)

In Dulciuri la 12 Feb 2011

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu grisul si zaharul dupa gust.(eu am pus 125 grame de zahar). Se adauga ouale,cate unul,amestecand dupa fiecare. Adaugam zaharul vanilat si lasam compozitia deoparte,timp in care ne ocupam de sosul caramel.Inventia proprie a...

Gratin cu pere

In Dulciuri la 6 Feb 2011

Perele se taie felii si se pun intr-o forma de tort unsa bine cu unt(Vezi foto).Se presara zahar deasupra. Untul cu zaharul se amesteca foarte bine si se pune si galbenusul,iar la urma se adauga Mascarponele. faina se pune la urma si se amesteca cu grija. Cu o lingurita se intinde...

Pilaf cu piept de pui

In Pui la 6 Feb 2011

Se incinge bine uleiul intr-o oala si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca bine.Pe urma se adauga ardeiul taiat cubulete mici,rosiile taiate feliute.Se adauga lingurita de Delikat sau Maggi,apa,sarea si piperul.Si cele 500 grame de piept de pui ,taiate in cubulete...

Tort Bailey`s cu Mascarpone :)

In Torturi la 9 Ian 2011

Prepararea Blatului: Se separa ouale.Intai se bat cele trei albusuri cu o lingura de apa bine si inainte de a fi gata se introduce zaharul vanilat si 75 gr.zahar.Se adauga si galbenusurile si se face cu Mixerul.Se amesteca cu grija si faina,praful de copt.Se unge forma de tort cu Rama sau unt...

Eisbergsalat cu legume,telemea si somon in sos de mozzarella

In Salate la 4 Ian 2011

Pentru salata: Eisbergsalat se taie in felii late,rosiile(Cherrytomaten)sunt mai mici si mai gustoase se taie in 4,ardeiul se taie in felii sau cubulete.Castravetele se taie in bucatele si ceapa se taie in feliute.Se amesteca toate intr-un castron.La urma se adauga somonul afumat in...

Crema Mascarpone cu mere caramelizate si Amaretto

In Dulciuri la 29 Dec 2010

Coaja de clementina(portocala)se rade marunt.Galbenusul cu cele 50 grame de zahar se amesteca pe baia de abur pana se formeaza ca o crema.Se ia de pe foc si se adauga Mascarpone.Smantana se amesteca usor cu mixerul cu 2 linguri de zahar si pe urma se adauga la crema de mascarpone.Marul se curata...

Schweinefilet-File de porc

In Porc la 27 Dec 2010

File de porc se taie in felii de cam 3 centimetrii grosime,se dau cu sare,piper si boia pe ambele parti se bat usor cu mana.Se incinde bine untul intr-o tigaie si cand  este incins se adauga bucatile de file,sa nu se atinga una de alta si se lasa pe fiecare parte cate2,5 minute(nu mai...

Spätzle

In Paste la 27 Dec 2010

Se amesteca ingredientele intr-un castron (cu mana sau cu mixer-ul) pana se formeaza un aluat moale. Se umple o oala mare de trei sferturi cu apa si se adauga sare, 2-3 linguri si se lasa sa fiarba.Se pragateste un castron mare si o strecuratoare.Cand fierbe apa se pune Spätzlebrett deasupra...

Champignonsoße(sos de Champignon)

In Pt. carne la 27 Dec 2010

In margarina(sau unt) se calesc intai ceapa alba si rosie,taiate cat mai marunt,se adauga si praz(dupa gust).Cand sunt calite se adauga champignons taiate felii mai groase sau in sferturi,in functie cat sunt de mari.Si se adauga si sucul de la o lamaie(dupa gust),asa raman ciupercile albe.Se...

Lapte de pasare

In Dulciuri la 18 Dec 2010

se separa intai albusurile de galbenusuri.Pe urma se bat albusurile foarte tare,se adauga priza de sare si cele 50 grame de zahar.Laptele se pune la fiert la foc mic cu 50 grame de zahar pudra si vanilia.Intre timp se freaca galbenusurile cu restul de zahar pudra pana se formeaza consistenta unei...

Zwetschgendatschi (prajitura cu prune)

In Prajituri la 5 Dec 2010

Branza de vaci,uleiul,oul,laptele,sarea,zaharul vanilat,faina,praful de copt se amesteca pana se obtine un aluat optimal.Aluatul se intinde pe tava unsa in prealabil  cu cele 20 grame unt.Prunele (fara samburi) se injumatatesc si se aszeaza peste aluat una langa cealalta(cat mai des...

Afisate 121 - 147 din 147 retete    

Postari recente

publicat la 30.10.2017

Aperitiv bilute de branza Feta

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]