- Andreea -

7

Bucataras
Top-Chef

Galati

Bucataras din 09.11.2011

RETETE703
PRIETENI387
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi cu mozzarella la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2013

1.cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem felii. Ii prajim in ulei incins si ii scoatem pe un servet de hartie ptr a elimina uleiul in exces. 2.intr-un platou bun ptr cuptor asezam un strat cartofi, apoi un strat felii mozzarella. Punem sare, piper si continuam cu un strat cartofi...

Ou in ardei gras

In Aperitive / Garnituri la 31 Dec 2012

Feliile de ardei se spala . Intr-o tigaie unsa cu ulei se pun feliile de ardei. Se lasa in jur de un minut. Se pune in centrul fiecaruia cite un ou.Se lasa sa se inchege oul si se intoarce pe partea cealalta. Se presara sare si patrunjel tocat. Se servesc cu paine prajita.

Oua fidea

In Aperitive / Garnituri la 25 Dec 2012

Intr-o tigaie cu 20 gr unt si 4 linguri de ulei se pun rosiile tocate sau cele din cutie, se adauga jumatate de ceapa tocata foarte marunt si se lasa la foc iute adaugand putina sare, apoi se da focul la mic. Se acopera tigaia si se lasa pana scade sosul. Ouale se bat ca pentru omleta. Se...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 16 Noi 2012

ouale se fierb si se curata. se taie fiecare ou la un capat formind pentru fiecare o palarie :). cu ajutorul unei lingurite scoatem galbenusul care il amestecam cu sare,brinza topita,pateul de ton si putin ulei.amestecam bine. cu aceasta compozitie umplem ouale.apoi punem la fiecare...

Omleta cu masline si brinza topita la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2012

Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pancetta. Ouale le batem bine intr-un bol. Adaugam putin lapte, sare si piper Punem pancetta cind e prajita intr-o tava pentru cuptor si punem ouale deasupra. Dam 1-2 minute pe flacara aragazului pina prinde o pojghita oul dedesubt. Apoi punem cuburile de...

Castane coapte

In Aperitive / Garnituri la 12 Noi 2012

Pentru castane exista o tigaie speciala. O punem pe foc. Punem castanele si le amestecam foarte des pentru a nu se arde. Foarte folositor e daca se taie putin coaja cu un cutit, asa nu vor pocni si se vor coace mai usor. Daca nu se dispune de o tigaie speciala se pot face si la cuptor. In...

Ricotta prajita

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2012

Ricotta se taie felii si se usuca de apa in exces cu ajutorul unui servet de hartie. Intr-un bol se bate spuma oul, se adauga sarea. Intr-o farfurie punem putina faina alba. Trecem fiecare patrat de ricotta prin ou,apoi prin faina facind atentie sa nu il rupem. Se pune ulei intr-o tigaie...

Cartofi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2012

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi. Ii spalam si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Peste acestia punem crenvustii taiati rondele, maslinele fara samburi si presaram sare. Stropim cartofii cu putin ulei de masline si ii dam la cuptorul incins la 200 grade. Cand sunt gata,...

Arici Pogonici

In Aperitive / Garnituri la 25 Aug 2012

Se traseaza o linie in jurul parei si cu un cutit, pe lung, vom taia coaja pina la acea linie. Boabele de struguri le spalam si infingem fiecare boaba intr-o scobitoare. Scobitorile le infingem in para in partea nedecojita. Din boabe taiem si realizam ochii si nasucul.

Cartofi la cuptor cu rosii si mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 24 Aug 2012

Se spala cartofii si se infasoara in foi de aluminiu. Se coc la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 1 si 1/4 ora. Se scot cartofii de la cuptor si se scot din folia de aluminiu. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se spala rosiile si se taie felii. Se scurge mozzarella de apa ce...

Barcute matinale :)

In Aperitive / Garnituri la 24 Aug 2012

ouale se fierb 10 minute, apoi se lasa sub jet rece de apa. le decojim si le taiem in doua pe lung...eu nu am schimbat continutul oului ca ai mei copii nu ma iaveau rabdare. :) am presarat doar sare. pe o scobitoare,infingem jumatate felie castravete ,iar scobitoarea o infingem in ou. in...

Omleta cu mortadella

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2012

Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste bine ardeiul taiat fasii. Cand acesta e calit se adauga mortadella ,la rindul ei taiata fasii si se lasa la calit impreuna 2-3 minute Separat se bat bine ouale ,se adauga putin lapte,sare,piper,busuioc si branza topita Se adauga ouale peste ardei si...

Aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 8 Aug 2012

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit...

Rulada de omleta

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2012

Oula se bat spuma impreuna cu laptele, faina si un virf de sare. Adaugam parmigianul si amestecam bine. Intr-o tigaie bine incinsa cu foarte putin ulei se toarna compozitia si se face o omleta. Atentie ca atunci cind o intoarcem omleta sa nu se rupa. O putem intoarce cu ajutorul unui capac. Cand...

Ciupercute

In Aperitive / Garnituri la 24 Ian 2012

Din brinza facem mai multe bilute. Le impartim in mod egal. Dintr-o parte facem piciorul ciupercutelor si din cealalta facem palariile ciupercutelor. Decoram cu bucati foarte mici de ardei rosu. Se pot folosi si bucatele din rosie. Se aseaza pe foi de salata si se dau la frigider ptr a se intari.

Omleta cu cartofi prajiti

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2011

cartofii se curata de coaja,se spala si se taie fisii...se pun la prajit in uleiul incins. se presara putina sare . separat se bat ouale cu putina sare,piper,lapte(sau apa). cind cartofii sunt aproape gata se scurge uleiul din cratita(lasam foarte putin) si se pune omleta peste cartofi....

Afisate 91 - 106 din 106 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]