Omleta cu mortadella

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2012 | 3587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 gr mortadella
  • busuio
  • sare
  • piper
  • lapte
  • 2 cuburi brinza topita
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mortadella:

Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste bine ardeiul taiat fasii. Cand acesta e calit se adauga mortadella ,la rindul ei taiata fasii si se lasa la calit impreuna 2-3 minute

Separat se bat bine ouale ,se adauga putin lapte,sare,piper,busuioc si branza topita

Se adauga ouale peste ardei si mortadella si se acopera cu un capac. Cand s-a rumenit pe fund se intoarce cu ajutorul capacului pe partea cealalta.

Se serveste calda

TIPS-URI

1

mortadella se poate inlocui cu salam,sunca etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mortadella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri mici pentru mofturici