Omleta cu mortadella

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2012 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 gr mortadella
  • busuio
  • sare
  • piper
  • lapte
  • 2 cuburi brinza topita
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mortadella:

Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste bine ardeiul taiat fasii. Cand acesta e calit se adauga mortadella ,la rindul ei taiata fasii si se lasa la calit impreuna 2-3 minute

Separat se bat bine ouale ,se adauga putin lapte,sare,piper,busuioc si branza topita

Se adauga ouale peste ardei si mortadella si se acopera cu un capac. Cand s-a rumenit pe fund se intoarce cu ajutorul capacului pe partea cealalta.

Se serveste calda

TIPS-URI

1

mortadella se poate inlocui cu salam,sunca etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mortadella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu iaurt si dovlecei