Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Porc cu sos dulce acrişor în stil chinezesc

Data:29.03.2013

Carnea de porc se taie cubuleţe, se sărează, se stropeşte cu vinul de orez şi se lasă la... articol complet

Shakshuka

Data:28.03.2013

Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ardeiul gras tăiat fâşii... articol complet

Spaghetti cu sos de roşii şi busuioc

Data:27.03.2013

Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se... articol complet

Păstrăv la grill cu lămâie şi pătrunjel

Data:25.03.2013

Păstrăvul se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare... articol complet

Prăjitură cu nuci caramelizate

Data:22.03.2013

Se unge prima foaie cu cremă. Se presară un strat de nuci caramelizate mărunţite. Se pune cea... articol complet

Salată de cartofi cu mazăre şi maioneză

Data:21.03.2013

Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe mici. Se pun... articol complet

Ouă thailandeze

Data:20.03.2013

Ouăle se fierb, se curăţă şi se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un şerveţel... articol complet

Risotto cu mazăre şi porumb

Data:19.03.2013

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă orezul şi se căleşte puţin... articol complet

Ciuperci pleurotus pane

Data:18.03.2013

Ciupercile se spală şi se opăresc în apă cu sare pentru 5 minute. Ouăle se bat cu sare si... articol complet

Creier măcelăresc

Data:15.03.2013

Ouăle se bat cu sare şi piper. Se adaugă creierul spălat şi curăţat de pieliţe. Verdeaţa... articol complet

Babaganoush

Data:14.03.2013

Vinetele coapte se pasează cu blenderul vertical. Se freacă apoi cu ulei de măsline. Se... articol complet

Clătite bănăţene

Data:13.03.2013

Brânza se amestecă cu un ou, 50 g zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi stafidele.... articol complet

Somn cu muştar la cuptor

Data:12.03.2013

Se pisează usturoiul, se freacă cu puţin ulei de măsline şi se adaugă muştarul şi... articol complet

Ouă Benedict

Data:11.03.2013

Chifla se taie pe jumătate şi se pune la încălzit la sandwich maker. Se lasă să se... articol complet

Prăjitura mascotă

Data:08.03.2013

Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Cu ciocolata astfel topită se ung, cu ajutorul unei... articol complet

Anghilă cu roşii

Data:07.03.2013

Anghila se curăţă de intestine şi se jupoaie de piele. Se taie apoi în bucăţi. Ceapa se... articol complet

Cuib de mămăligă cu brânză şi ou

Data:06.03.2013

Se unge cu unt un vas termorezistent. Se tapetează cu mămăligă. Se umple "cuibul" cu brânză... articol complet

Chifteluţe din piept de pui la cuptor

Data:05.03.2013

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea. Se adaugă şi... articol complet

Ficăţei de pui în sos de roşii şi smântână

Data:04.03.2013

Ficăţeii se spală, apoi se usucă cu ajutorul şerveţelelor absorbante. Făina se amestecă... articol complet

Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură

Data:01.03.2013

Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Se aşează una în alta 2 hârtii mici pentru brioşe,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]