Retete prezentate pe intelesul tuturor
Porc cu sos dulce acrişor în stil chinezesc
Data:29.03.2013Carnea de porc se taie cubuleţe, se sărează, se stropeşte cu vinul de orez şi se lasă la... articol complet
Shakshuka
Data:28.03.2013Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ardeiul gras tăiat fâşii... articol complet
Spaghetti cu sos de roşii şi busuioc
Data:27.03.2013Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se... articol complet
Păstrăv la grill cu lămâie şi pătrunjel
Data:25.03.2013Păstrăvul se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare... articol complet
Prăjitură cu nuci caramelizate
Data:22.03.2013Se unge prima foaie cu cremă. Se presară un strat de nuci caramelizate mărunţite. Se pune cea... articol complet
Salată de cartofi cu mazăre şi maioneză
Data:21.03.2013Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe mici. Se pun... articol complet
Ouă thailandeze
Data:20.03.2013Ouăle se fierb, se curăţă şi se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un şerveţel... articol complet
Risotto cu mazăre şi porumb
Data:19.03.2013Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă orezul şi se căleşte puţin... articol complet
Ciuperci pleurotus pane
Data:18.03.2013Ciupercile se spală şi se opăresc în apă cu sare pentru 5 minute. Ouăle se bat cu sare si... articol complet
Creier măcelăresc
Data:15.03.2013Ouăle se bat cu sare şi piper. Se adaugă creierul spălat şi curăţat de pieliţe. Verdeaţa... articol complet
Babaganoush
Data:14.03.2013Vinetele coapte se pasează cu blenderul vertical. Se freacă apoi cu ulei de măsline. Se... articol complet
Clătite bănăţene
Data:13.03.2013Brânza se amestecă cu un ou, 50 g zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi stafidele.... articol complet
Somn cu muştar la cuptor
Data:12.03.2013Se pisează usturoiul, se freacă cu puţin ulei de măsline şi se adaugă muştarul şi... articol complet
Ouă Benedict
Data:11.03.2013Chifla se taie pe jumătate şi se pune la încălzit la sandwich maker. Se lasă să se... articol complet
Prăjitura mascotă
Data:08.03.2013Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Cu ciocolata astfel topită se ung, cu ajutorul unei... articol complet
Anghilă cu roşii
Data:07.03.2013Anghila se curăţă de intestine şi se jupoaie de piele. Se taie apoi în bucăţi. Ceapa se... articol complet
Cuib de mămăligă cu brânză şi ou
Data:06.03.2013Se unge cu unt un vas termorezistent. Se tapetează cu mămăligă. Se umple "cuibul" cu brânză... articol complet
Chifteluţe din piept de pui la cuptor
Data:05.03.2013Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea. Se adaugă şi... articol complet
Ficăţei de pui în sos de roşii şi smântână
Data:04.03.2013Ficăţeii se spală, apoi se usucă cu ajutorul şerveţelelor absorbante. Făina se amestecă... articol complet
Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură
Data:01.03.2013Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Se aşează una în alta 2 hârtii mici pentru brioşe,... articol complet