Retete prezentate pe intelesul tuturor
Orez persan
Data:09.09.2013Orezul se fierbe conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Peste orezul fiert se adaugă alunele... articol complet
Gogoşari umpluţi cu varză
Data:06.09.2013Varza se toacă mărunt. Morcovii şi ţelina se dau pe răzătoare şi se adaugă peste varză.... articol complet
Aripioare pane la cuptor
Data:05.09.2013Ouăle se bat cu sare şi piper. Făina, pesmetul şi seminţele de susan se amestecă. Se poate... articol complet
Prăjitură cu piersici
Data:04.09.2013Se separă ouăle, iar albuşurile se bat spumă cu zahărul şi zahărul vanilat. Se amestecă... articol complet
Ton cu roşii la cuptor
Data:03.09.2013Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pune ceapa verde tăiată mărunt. Peste stratul de... articol complet
Salata de gogoşari cu conopidă
Data:02.09.2013Gogoşarii se spală şi se taie felii de grosimea unui deget. Conopida se desface în bucheţele... articol complet
Ciocănele de pui în fulgi de porumb
Data:31.08.2013Ciocănelele se pun la fiert timp de 10 minute. Se scot din apă, se lasă să se răcorească... articol complet
Cocktail "Green Apple"
Data:29.08.2013Se stoarce limeta. Se umple jumătate de pahar cu gheaţă sfărâmată. Peste gheaţă se... articol complet
Bruschete cu salsa de roşii
Data:07.08.2013Roşiile se scobesc de miez. şi se taie cubuleţe mici. Frunzele de busuioc proaspăt de taie... articol complet
Piept de pui cu arome thailandeze
Data:31.07.2013Pieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte... articol complet
Păstrăv somonat la cuptor cu lămâie
Data:25.07.2013Peştele se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se... articol complet
Dovlecei cu roşii şi mozzarella la cuptor
Data:18.07.2013Roşiile, dovleceii şi mozzarella se taie felii de aceeaşi grosime. Într-un vas termorezistent... articol complet
Horiatiki
Data:12.07.2013Roşiile se taie cuburi. Castraveţii se taie şi ei cuburi şi se adaugă peste roşii. Ardeiul... articol complet
Loukoumades
Data:11.07.2013Se freacă drojdia cu zahărul. Se adaugă apa călduţă, ouăle şi făina şi se frământă... articol complet
Briam
Data:10.07.2013Vânăta se taie rondele, care se prăjesc în ulei de măsline. Se completează cu câte puţin... articol complet
Spanakopita
Data:09.07.2013Ceapa uscată şi ceapa verde se taie mărunt. Se încinge uleiul de măsline şi se căleşte... articol complet
Souvlaki de pui
Data:08.07.2013Se face un amestec din ulei de măsline, oţet, suc de lămâie, oregano, sare şi piper.... articol complet
Penne cu mazăre la cuptor
Data:14.06.2013Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Ceapa se taie mărunt... articol complet
Smoothie cu nectarine şi căpşuni
Data:11.06.2013Nectarina fără sâmbure, căpşunile, laptele şi iaurtul se pun în blender. Se porneşte... articol complet
Dulceaţă de nuci verzi
Data:07.06.2013Nucile bine alese, se curăţă de coaja verde, astfel încât să rămână nuca complet albă,... articol complet