Retete prezentate pe intelesul tuturor
Friptură de miel cu miere
Data:09.04.2014Se pregăteşte un amestec de ulei cu miere şi condimente. Se adaugă usturoi pisat. Carnea de... articol complet
Brioşe de ciocolată
Data:08.04.2014Făina se amestecă cu cacaua şi praful de copt. Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untul,... articol complet
Smoothie de spanac cu banane
Data:07.04.2014Spanacul se spală şi se taie codiţele. Se introduc toate ingredientele în blender: spanacul,... articol complet
Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow cooker
Data:02.04.2014Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic al slow cooker-ului. Peste stratul... articol complet
Coaste de miel cu cartofi la slow cooker
Data:01.04.2014Coastele de miel se prăjesc puţin în 2 linguri de ulei. Se ţin în tigaie până se rumenesc.... articol complet
Ciocănele fripte cu sos de muştar
Data:31.03.2014Ciocănelele de pui se crestează cu un cuţit. Lămâile se storc, iar sucul de lămâie se... articol complet
Prăjitură cu bulion
Data:28.03.2014Prima dată se pregătesc foile. Se amestecă toate ingredintele pentru foi şi se adaugă... articol complet
Cartofi cu smântână şi mozzarella la cuptor
Data:27.03.2014Cartofii se curăţă şi se taie rondele. Uleiul, condimentele şi smântâna de gătit se... articol complet
Lecsó
Data:26.03.2014Slănina se taie cubuleţe mici. Cârnaţii se taie rondele. Ceapa se taie mărunt. Ardeii se... articol complet
Somon simplu la grătar
Data:25.03.2014Somonul rondele se presară cu sare şi se pune pe grătarul încins. Se ţine 3-4 minute pe... articol complet
Legume la cuptor
Data:24.03.2014Cartofii se curăţă de coajă, se taie pe jumătate, apoi în 6 sau în 8, în funcţie de cât... articol complet
Legume cu tăiţei de orez la wok
Data:21.03.2014Tăiţeii de orez se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După... articol complet
Piept de raţă la cuptor în stil asiatic
Data:20.03.2014Morcovii se taie fâşii subţiri de 4-5 cm lungime. Ghimbirul se curăţă şi se taie şi el... articol complet
Frigărui de legume
Data:18.03.2014Se taie legumele: vinetele cubuleţe, ciupercile pe jumătate sau dacă sunt prea mari în patru,... articol complet
Sos picant de roşii
Data:18.03.2014Roşiile, busuiocul proaspăt, usturoiul şi ardeiul iute se pun în robotul... articol complet
Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume
Data:14.03.2014Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu... articol complet
Coaste de porc la cuptor
Data:13.03.2014Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei până se obţine o pastă şi se amestecă cu... articol complet
Caponata
Data:12.03.2014Vânăta se taie cubuleţe şi se trage la tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se ţine pe foc până... articol complet
Legume asortate
Data:11.03.2014Legumele congelate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg de zeamă şi se... articol complet
Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor
Data:10.03.2014Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pune un strat de cartofi tăiaţi felii. Peste... articol complet