Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Friptură de miel cu miere

Data:09.04.2014

Se pregăteşte un amestec de ulei cu miere şi condimente. Se adaugă usturoi pisat. Carnea de... articol complet

Brioşe de ciocolată

Data:08.04.2014

Făina se amestecă cu cacaua şi praful de copt. Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untul,... articol complet

Smoothie de spanac cu banane

Data:07.04.2014

Spanacul se spală şi se taie codiţele. Se introduc toate ingredientele în blender: spanacul,... articol complet

Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow cooker

Data:02.04.2014

Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic al slow cooker-ului. Peste stratul... articol complet

Coaste de miel cu cartofi la slow cooker

Data:01.04.2014

Coastele de miel se prăjesc puţin în 2 linguri de ulei. Se ţin în tigaie până se rumenesc.... articol complet

Ciocănele fripte cu sos de muştar

Data:31.03.2014

Ciocănelele de pui se crestează cu un cuţit. Lămâile se storc, iar sucul de lămâie se... articol complet

Prăjitură cu bulion

Data:28.03.2014

Prima dată se pregătesc foile. Se amestecă toate ingredintele pentru foi şi se adaugă... articol complet

Cartofi cu smântână şi mozzarella la cuptor

Data:27.03.2014

Cartofii se curăţă şi se taie rondele. Uleiul, condimentele şi smântâna de gătit se... articol complet

Lecsó

Data:26.03.2014

Slănina se taie cubuleţe mici. Cârnaţii se taie rondele. Ceapa se taie mărunt. Ardeii se... articol complet

Somon simplu la grătar

Data:25.03.2014

Somonul rondele se presară cu sare şi se pune pe grătarul încins. Se ţine 3-4 minute pe... articol complet

Legume la cuptor

Data:24.03.2014

Cartofii se curăţă de coajă, se taie pe jumătate, apoi în 6 sau în 8, în funcţie de cât... articol complet

Legume cu tăiţei de orez la wok

Data:21.03.2014

Tăiţeii de orez se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După... articol complet

Piept de raţă la cuptor în stil asiatic

Data:20.03.2014

Morcovii se taie fâşii subţiri de 4-5 cm lungime. Ghimbirul se curăţă şi se taie şi el... articol complet

Frigărui de legume

Data:18.03.2014

Se taie legumele: vinetele cubuleţe, ciupercile pe jumătate sau dacă sunt prea mari în patru,... articol complet

Sos picant de roşii

Data:18.03.2014

Roşiile, busuiocul proaspăt, usturoiul şi ardeiul iute se pun în robotul... articol complet

Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume

Data:14.03.2014

Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu... articol complet

Coaste de porc la cuptor

Data:13.03.2014

Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei până se obţine o pastă şi se amestecă cu... articol complet

Caponata

Data:12.03.2014

Vânăta se taie cubuleţe şi se trage la tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se ţine pe foc până... articol complet

Legume asortate

Data:11.03.2014

Legumele congelate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg de zeamă şi se... articol complet

Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor

Data:10.03.2014

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pune un strat de cartofi tăiaţi felii. Peste... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]